Elina Hermanson lastenlääkäri

Elina Hermanson

Lastentautien erikoislääkäri, Nuorisolääkäri

Varaa aika

Olen lastentautien erikoislääkäri ja nuorisolääkäri. Minulla on myös tutkinto ns. avopediatriasta, mikä tarkoittaa, että olen perehtynyt laaja-alaisesti sellaisiin lasten ja nuorten sairauksiin ja pulmiin, joiden hoito tapahtuu sairaalamaailman ulkopuolella.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja nuoret. Minulla on monipuolista kokemusta lasten tavallisista ongelmista kuten erilaisista infektioista, allergioista ja astmasta, kasvuhäiriöistä, vatsaongelmista, ihottumista, säryistä ja kivuista.

Hoidan mielelläni myös nuorten pulmia, liittyivätpä nämä kehoon tai esim. mielialaan. Olen menneisyydessäni työskennellyt mm. Väestöliiton seksuaaliterveysklinikalla ja saanut monipuolista nuorisolääketieteellistä koulutusta ja kokemusta. Nykyisin koulutan nuorempia lääkäreitä nuorisolääketieteellisissä asioissa.

Uskon vahvasti siihen, että keho ja mieli ovat kytköksissä toisiinsa. Olivatpa pulmat sitten psyykkisiä tai fyysisiä, ne myös vaikuttavat elämäntilanteeseen ja kasvuympäristöön, ja ympäristö vaikuttaa oireiluun. Nuori pitää kohdata laaja-alaisesti ja paitsi huoltajan kanssa, myös ilman huoltajaa.

Ajanvarausohje

  • Huomaathan, että 20 min aika on tarkoitettu yhden, suhteellisen selväpiirteisen huolen tai kysymyksen käsittelyyn. Jos huolia on enemmän, varaathan 40 min ajan (kaksi peräkkäistä aikaa).
  • Varaathan nuorisovastaanotolle 60 min, että lääkäri ehtii haastatatella nuorta yksin ja yhdessä saattajan kanssa sekä keskustella jatkosuunnitelmista. Ajat nuorisovastaanotolle tulee tehdä puhelinpalvelumme kautta, numerosta 010 380 8000.
  • Puhelin- ja videovastaanotto
  • Voit varata vastaanottoajan halutessasi videovastaanottona  soittamalla neuvontapalveluumme 010 380 8000.