Pikkujätti

Pikkujätissä hoidetaan lapset lapsina – meillä työskentelee vain lasten hoitoon erikoistuneita lääkäreitä ja hoitoalan ammattilaisia. Lasten kasvattama henkilökuntamme auttaa lasta ja koko perhettä joka vaivassa, murheessa ja kiukussa.

Pikkujätillä on kahdeksan toimipistettä eri puolella Suomea. Lääkäriasemat sijaitsevat Espoon Tapiolassa, Helsingin Itäkeskuksessa ja Kampissa, Järvenpäässä, Vantaan Myyrmäessä, Hyvinkäällä, Tampereella ja Kuopiossa. Pikkujätin päiväkirurgisia toimenpiteitä tehdään leikkaussaleissa Tapiolan ja Itäkeskuksen toimitiloissa.

Pikkujätin historia

Pikkujätti on syntynyt vuonna 1968 toimintansa aloittaneesta Hakaniemen Poliklinikasta (myöhemmin Medicity Oy). Vuonna 1987 perustettiin ensimmäinen varsinainen lastenlääkäriasema Espoon Tapiolaan, Heikintorille. Pikkujätti otettiin nimenä käyttöön vuonna 1989, kun toinen lastenlääkäriasema perustettiin Itäkeskukseen.

Muutaman vuoden kuluttua tästä Espoon asema muutti Tapiolan Länsituuli-taloon, ja vuoden 2021 alussa Ainoan kauppakeskukseen.

Pikkujätti Myyrmäki perustettiin vuonna 1997. Järvenpään lääkäriasema aloitti vuonna 2007 ja Pikkujätti Kamppi vuonna 2010. Pikkujätti Hyvinkää perustettiin vuonna 2017, Pikkujätti Ratina Tampere vuonna 2020 ja Pikkujätti Kuopio keväällä 2021.

Pikkujätti on suomalainen, turvallinen ja vastuullinen

Pikkujätillä on 50 lääkäriomistajaa ja yhtiö kuuluu Aava Terveyspalvelut Oy/Aho Group Oy:n konserniin. Yhtiö on suomalaisessa omistuksessa.

Pikkujätillä on käyttöoikeus Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- tunnukseen. Avainlippu on varmin tapa kertoa Pikkujätti lastenlääkäriasemien toiminnan suomalaisuudesta, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta.

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy:n toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 standardin mukainen laatusertifikaatti sekä ISO 27001 tietoturvasertifikaatti. Laatusertifikaatti on osoitus toimintamme korkeasta laadusta, asiakaslähtöisyydestä sekä jatkuvasta kehityshalustamme. Tietoturvasertifikaatti takaa, että yrityksemme noudattaa tietoturvan hallinnan korkeimpia standardeja.

Yhteystiedot

Täältä löydät Pikkujätin puhelinnumerot, osoitetiedot sekä hallinnon yhteystiedot.

Medialle

Asiantuntijamme antavat mielellään haastatteluita medialle.

Laskutustiedot

Pikkujätin laskutustiedot ja -ohjeet löydät täältä