Pikkujätti Järvenpää

Myllytie 1 A, 04410 Järvenpää

Varaa aika

Lasten ja nuorten lääkäripalveluita Järvenpäässä jo vuodesta 2007

Lasten ja nuorten erikoislääkäriasema Pikkujätti Järvenpäästä löydät niin erikoislääkäripalvelut, laboratoriopalvelut kuin allergiayksikönkin. Pikkujätti on toiminut Järvenpäässä jo vuodesta 2007.

Tervetuloa lastenlääkärille Pikkujätti Järvenpäähän!

Lasten koronavirustestaus Järvenpäässä

Mikäli epäilet lapsellasi koronavirustartuntaa, varaathan ensin ajan lääkärin (etä)vastaanotolle. Otathan huomioon, että teemme Pikkujätti Järvenpäässä testausta lääketieteellisen arvion perusteella. Koronavirustestiin tarvitaan siis aina lääkärin lähete. Voit varata lapsellesi ajan näytteenottoon Pikkujätin nettiajanvarauksesta (valitse palveluksi Koronatesti) tai soittamalla neuvontapalveluumme 010 380 8000.

Mikäli lapsella tai lapsen saattajalla on yksi tai useampi seuraavista oireista, ilmoittautukaa ystävällisesti asemalle saavuttuanne.

  • Kuume
  • Yskä/nuha
  • Kurkkukipu
  • Ripuli /oksentelu

Lisätietoja: Yleiset asiointiohjeet Pikkujätissä

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustesti lapselle -sivulta.

Vastaanotto

  • Ma–To 8.00–20.00
  • Pe 8.00–19.00
  • La–Su 10.00–16.00

Poikkeukset

Saapuminen

Pikkujätti Järvenpää sijaitsee Liikekeskus Aallopin 1. kerroksessa, S-Marketin vieressä. Lastenlääkäriasema sijaitsee Järvenpään rautatie- ja bussiaseman lähettyvillä.

Pysäköinti

Parkkipaikat löytyvät liikekeskuksen autohallista ja yläpihalta (kahden tunnin maksuton asiakaspaikka). Parkkihallista lastenlääkäriasemalle pääsee hissillä tai liukuportailla. Liikekeskuksen lähellä on maksuton 24 h junaparkki ja rautatieasemalta kävelee Aalloppiin muutamassa minuutissa.

Järvenpään joukko- ja palveluliikenteen tiedot löydät täältä.

Osoite

Myllytie 1 A, 04410 Järvenpää

Puhelinnumerot

Neuvontapalvelu ja ajanvaraus 010 380 8000
Faksi 010 380 8249

Yhteyshenkilöt

Saila Kautonen
Yksikönjohtaja