Lasten sydänsairaudet (lasten kardiologia)

Pikkujätissä tutkitaan ja hoidetaan lasten sydämen toimintaan liittyviä vaivoja ja sairauksia.

Sivuäänet tutkittava varmuuden vuoksi

Pikkujätti Kampissa Helsingissä toimii sydäntutkimusyksikkömme, jonka lastenkardiologit ovat erikoistuneet juuri lapsen sydämen toimintaan.

Sydämen sivuäänet ovat yleisiä lapsilla, ja niistä valtaosa on vaarattomia. Kaikki sivuäänet on kuitenkin tutkittava, jotta voidaan varmistua, ettei kyseessä ole mitään vakavampaa.

Lasten kardiologin vastaanotto
Sydämen ultraäänitutkimus
Artikkelit ja tiedotteet
Pediatrician,Examining,Little,Girl,With,Stethoscope Lapsen rytmihäiriö on yleensä vaaraton – Kardiologimme 9 tärkeää faktaa
Pompottaako lapsen sydän epätavallisen kiivaasti? Lapsen rytmihäiriö voi kuulostaa hätkähdyttävältä, mutta yleensä mitään syytä huoleen ei ole. Toisinaan tutkimukset ovat kuitenkin paikallaan – ja vauvan rytmihäiriö täytyy aina päästä hoitamaan ajoissa. Pikkujätin lasten kardiologian erikoislääkäri Ilkka Jaakkola kertoo, mitä vauvan, lapsen ja nuoren sydämen tykytyksistä ja muljahteluista on hyvä tietää.
Lue lisää
Aava Pikkujätin palvelut pian myös Keravalla – uudet tilat sisaryhtiö Aavan kanssa
Keväälle 2025 ajoittuva muutto mahdollistaa kaikkien Aavan palveluiden, mutta myös Pikkujätin löytyvän taas saman katon alta Keravan keskustasta.
Lue lisää
Kuva: Pikkujätti on kirkkaasti luotetuin ja hyvämaineisin yksityinen lääkäriasema
Pikkujätti oli Luottamus&Maine-vertailussa mukana ensimmäistä kertaa ja nousi vahvalla brändillään ja hyvällä maineellaan heti listan kärkeen sijalle 2. Sisaryhtiö Lääkärikeskus Aavan maine ylsi hyvälle tasolle, mutta on hivenen laskenut sote-alan maineen mukana.
Lue lisää