Uniohjaus

Uniohjaus

Pikkujätin yksilöllinen uniohjaus sopii 0-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Uniohjausta varten täytetään esitietolomake ja unipäiväkirja, jotka voi tulostaa Palvelut osion alta. Vanhemmat tuovat vastaanotolle täytetyt lomakkeet. Esitiedot, unipäiväkirja ja vastaanotolla käydyt asiat ovat pohjana perheelle laadittavassa yksilöllisessä unisuunnitelmassa. Tämä suunnitelma toimitetaan perheelle jälkikäteen sähköpostitse.

Ennakoiva uniohjaus sopii lasta odottaville perheille, jotka haluavat saada tietoa vauvojen hyvien unitapojen tukemisesta. Ennakoivaan uniohjaukseen tulevien ei tarvitse täyttää esitietolomaketta, eikä unipäiväkirjaa.

On tärkeää, että molemmat vanhemmat ja lapsi on mukana vastaanotolla. Näin mahdollistuu ohjauksen laatu. Mikäli vastaanotolla nousee esiin epäily uniongelman fysiologisesta syystä, ohjataan perhe parhaan asiantuntijan luokse lisätutkimuksiin. Seurantasoittojen avulla voidaan tarvittaessa antaa lisätukea ja -ohjeistusta, jotta muutosten tekeminen varmasti onnistuisi. Seurantasoittojen määrä ei ole rajattu ja niillä on erillinen hinta. HUOM! Uniohjausta ei voi aloittaa puhelimitse, vaan se vaatii aina aloitusvastaanoton lääkäriasemalla

Lapsen uniohjausta saa  Pikkujätti Kampin, Tampereen ja Tapiolan toimipisteissä. Terveydenhoitaja, uniohjaaja Sari Tammikarin vastaanoton voit varata internetajanvarauksen kautta tai ajanvarauksen numerosta Pikkujätti Kamppiin ja Tapiolaan.

Ennen vastaanotolle tuloa tulee täyttää uniohjauksen esitietolomake ja päivärytmitaulukko:
uniohjauksen esitietolomake_Pikkujätti

Uniohjaus_Päivärytmi_Taulukko

Pikkujätti palvelee Sinua ja lastasi:
Neuvontapalvelu ja ajanvaraus puh. 010 380 8000.
Internetajanvaraus
Etävastaanotot

Takaisin Palvelut-sivulle.

Palvelu saatavilla: