Pikkujätti Espoo Tapiola

Länsituuli 12, 02100 Espoo

Varaa aika

Pikkujätti Tapiola palvelee kauppakeskus Ainoassa

Hyvät asiakkaat! Pikkujätti ja Aava Tapiolassa suoritetaan kesän 2024 aikana asiakaspalvelupisteiden remontti. Huomioithan ystävällisesti, että remontista aiheutuu poikkeusjärjestelyjä toimipisteeseemme. Hoitajamme ohjaavat teitä toimipisteessä tarvittaessa. Syksyn tullen voimme palvella teitä entistäkin paremmin uudistuneilla asiakaspalvelupisteillä. Pahoittelemme remontista aiheutuvia erityisjärjestelyjä.

Pikkujätti Tapiola muutti tammikuussa 2021 uusiin isoihin tiloihin kauppakeskus Ainoaan. Uusi toimipiste sijaitsee vain parin sadan metrin päässä vanhoista tiloista osoitteessa Länsituuli 12, Kauppakeskus Ainoa, 3. krs, 02100 Espoo. Pikkujätin kanssa samassa yhteydessä toimii lääkärikeskus Aava.

Lasten ja nuorten lääkäripalveluita Espoon Tapiolassa jo vuodesta 1987

Lasten ja nuorten erikoislääkäriasema Pikkujätti Tapiolasta löydät niin erikoislääkäripalvelut ja laboratoriopalvelut, lasten toimenpide- ja leikkausosaston kuin allergiayksikönkin. Pikkujätti on sijainnut Tapiolan keskustassa jo vuodesta 1987.

Tervetuloa lastenlääkärille Pikkujätti Tapiolaan!

Vastaanotto

  • Ma–Pe 8.00–20.00
  • La–Su 10.00–17.00

Poikkeukset

  • 20.6. 8.00-16.00
  • 21.-22.6. suljettu
  • 23.6. 10.00-16.00

Kesän aukioloajat 23.6-11.8.24

  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
  • La-Su 10.00-16.00

Saapuminen

Pikkujätti Tapiola sijaitsee Espoon Tapiolan keskustassa kauppakeskus Ainoan niin sanotulla vanhalla puolella, 3. kerroksessa osoitteessa Länsituuli 12, 02100 Espoo. Samassa yhteydessä palvelee myös lääkärikeskus Aava.

Rakennuksen 2. kerroksessa eli katutasossa on Aavan työterveyden tilat ja 3. kerroksessa Aavan ja Pikkujätin yhteinen vastaanotto sekä vastaanottohuoneet ja laboratorio.

Pysäköinti

Tapiola Parkista löytyy 2000 pysäköintipaikkaa. Pikkujätti Tapiolaan saapuessanne sisään kannattaa ajaa idästä Tapiolantien liikenneympyrästä, valita P0 ja parkkeerata auto mahdollisimman lähelle A-aluetta, josta pääsette sisään kauppakeskukseen (sisääntulon yläpuolella lukee Stockmann, Tapiolan keskus, Ainoa). Suunnatkaa ruokakauppojen (K-supermarket ja Herkku) ohi kohti puuhissiä, jolla pääsette 3. kerrokseen ja Pikkujättiin.

Saatte yhden tunnin maksutonta pysäköintiaikaa Tapiola Parkissa, kun rekisteröidytte AINOA- ja Taskuparkki-sovelluksiin.

Sokos Hotel Tapiola Gardenin kulmalta löydätte myös maksullisen ulkoparkkialueen. Pikkujätti on Ainoan kauppakeskuksen vanhalla puolella (parkkipaikoilta katsottuna oikeanpuoleinen rakennus). Sisälle Ainoaan pääsette uuden ja vanhan rakennuksen välistä. Pikkujätti löytyy liukuportaiden yläpäästä 3. kerroksesta.

Metro

Tapiolan metroasemalta on sisäyhteys kauppakeskus Ainoaan ja Pikkujätti Tapiolaan. Laiturialueelta Emma-patsaan puolelta nouskaa liukuportaat M-tasolle ja suunnatkaa kohti bussiterminaalia, kääntykää vasemmalle Ainoaan ja edelleen kohti ruokakauppoja (K-supermarket ja Herkku). Ruokakauppojen vierestä löydätte puuhissin, jolla pääsette 3. kerrokseen ja Pikkujättiin.

Bussit

Kauppakeskus Ainoan yhteydessä M-tasolla sijaitsee Tapiolan bussiterminaali. Bussit Espoon suuntaan lähtevät laitureilta 1–7 ja niille on käynti suoraan kauppakeskuksen M-tasolta. Bussit Helsingin suuntaan puolestaan lähtevät laitureilta 10 ja 11. Niille kuljetaan kauppakeskuksen 1. kerroksen kautta.

Saapuessanne Pikkujätti Tapiolaan bussilla Espoon suunnasta nouskaa laiturilta liukuportaat ylös Ainoaan, kääntykää ovista vasemmalle ja sitten heti oikealle kohti Stockmannia ja edelleen sen ohi niin pitkälle kunnes oikealle puolellanne on puuhissi, jolla pääsette 3. kerrokseen ja Pikkujättiin.

Saapuessanne Pikkujätti Tapiolaan bussilla Helsingin suunnasta kauppakeskus Ainoa on laiturialueelta katsottuna suoraan edessänne. Suunnatkaa samassa kerroksessa kohti ruokakauppoja (K-supermarket ja Herkku), joiden vierestä löydätte puuhissin. Pääsette puuhissillä 3. kerrokseen ja Pikkujättiin.

Mikäli saavutte Pikkujätti Tapiolaan joukkoliikenteellä HSL-alueelta (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi ja Sipoo), voitte käyttää apunanne HSL:n tarjoamaa Reittiopas.fi reitti- ja aikataulupalvelua.

Osoite

Länsituuli 12, 02100 Espoo

Puhelinnumerot

Neuvontapalvelu ja ajanvaraus 010 380 8000
Faksi 010 380 8099

Yhteyshenkilöt

Leena Pohtamo
Yksikönjohtaja