Puheterapia

Jos lapsella on esimerkiksi äännevirhe, äänihäiriö tai kielellinen kehityshäiriö, puheterapia auttaa.

Pikkujätissä työskentelee puheterapeutteja, jotka auttavat lasta kannustaen ja antavat tarvittaessa koko perheelle vinkkejä puheen harjoittamiseen.

Puheterapeuttimme ovat tottuneita työskentelemään lasten kanssa, joten vastaanotolle tulemista ei tarvitse ujostella.

Monipuolista hoitoa puheterapiasta

Puheterapeutin vastaanotolla voidaan tutkia, hoitaa ja tukea esimerkiksi lapsen artikulaatiota, äänteellistä kehitystä, puheen sujuvuutta, suun alueen motoriikkaa sekä lukemiseen, kirjoittamiseen ja oppimiseen liittyviä taitoja.

Tutustu tarkemmin, mitä tapahtuu puheterapeutin vastaanotolla:

Puheterapeutti
Artikkelit ja tiedotteet
pikkujatti-aava Aava ja Pikkujätti takoivat yhdessä ennätysluvut
Lääkärikeskus Aava ja Pikkujätti ovat hyvässä kasvuvauhdissa. Historiallisen korkean liikevaihdon lisäksi lääkärikäyntien määrä kasvoi päättyneellä tilikaudella ja vastaanottoaikojen tarjontaa onnistuttiin kasvattamaan merkittävästi.
Lue lisää
Aava Pikkujätin palvelut pian myös Keravalla – uudet tilat sisaryhtiö Aavan kanssa
Keväälle 2025 ajoittuva muutto mahdollistaa kaikkien Aavan palveluiden, mutta myös Pikkujätin löytyvän taas saman katon alta Keravan keskustasta.
Lue lisää
Kuva: Pikkujätti on kirkkaasti luotetuin ja hyvämaineisin yksityinen lääkäriasema
Pikkujätti oli Luottamus&Maine-vertailussa mukana ensimmäistä kertaa ja nousi vahvalla brändillään ja hyvällä maineellaan heti listan kärkeen sijalle 2. Sisaryhtiö Lääkärikeskus Aavan maine ylsi hyvälle tasolle, mutta on hivenen laskenut sote-alan maineen mukana.
Lue lisää