Puheterapia

Jos lapsella on esimerkiksi äännevirhe, äänihäiriö tai kielellinen kehityshäiriö, puheterapia auttaa.

Pikkujätissä työskentelee puheterapeutteja, jotka auttavat lasta kannustaen ja antavat tarvittaessa koko perheelle vinkkejä puheen harjoittamiseen.

Puheterapeuttimme ovat tottuneita työskentelemään lasten kanssa, joten vastaanotolle tulemista ei tarvitse ujostella.

Monipuolista hoitoa puheterapiasta

Puheterapeutin vastaanotolla voidaan tutkia, hoitaa ja tukea esimerkiksi lapsen artikulaatiota, äänteellistä kehitystä, puheen sujuvuutta, suun alueen motoriikkaa sekä lukemiseen, kirjoittamiseen ja oppimiseen liittyviä taitoja.

Tutustu tarkemmin, mitä tapahtuu puheterapeutin vastaanotolla:

Puheterapeutti
Artikkelit ja tiedotteet
jäykkäkouristusrokotus

Jäykkäkouristusrokotus on jokaiselle tarpeen

Jäykkäkouristus- eli tetanusrokotus antaa hyvän suojan jäykkäkouristusta vastaan. Lapsi saa rokotteen osana rokotusohjelmaa, aikuisen tulee muistaa ottaa tehoste tietyin väliajoin. Sairaanhoitaja Mira Tuomikoski vastaa vaaralliseen tautiin sekä rokottamiseen liittyviin kysymyksiin.
Lue lisää
lapsen

Norovirus on lapsiperheissä tavallinen vieras

Kun norovirus jyllää perheessä, kaikki saavat yleensä tartunnan. Tavallisimpia oireita ovat oksentelu ja ripuli, mutta joillakin norovirustauti voi olla oireeton. Lastentautien erikoislääkäri Katri Backman neuvoo oireiden omahoidossa sekä kertoo, milloin on syytä kääntyä valkotakin puoleen.
Lue lisää
raija_tapio_toimitusjohtaja_aava_pikkujätti

Lääkärikeskus Aavan ja Pikkujätin toimitusjohtaja Raija Tapio jättää yhtiön 

”Meillä on parempi liikevaihto ja tulos kuin koskaan, lisäksi olemme terveysalan hyvämaineisin yksityinen toimija. Joskus minun on lähdettävä ja nyt siitä ilmoittaminen tuntui vähiten väärältä hetkeltä”, sanoo toimitusjohtaja Raija Tapio. Hän aloitti uransa yhtiössä 25 vuotta sitten laboratorionhoitajana.
Lue lisää