Pikkutsätti

Pikkutsätti

Tervetuloa PikkuTsättiin, Pikkujätin Chat-palveluun!

PikkuTsätti-palvelun avulla tavoitat nopeasti lastenlääkärin kotoasi tai matkoilta – missä ikinä oletkin, tarvitset vain nettiyhteyden!

PikkuTsätissä voit keskustella lastenlääkärin kanssa kaikista lapsen terveyteen ja sairauteen liittyvistä asioista mobiililla, tietokoneella tai tabletilla. PikkuTsätissä voit lähettää myös kuva- ja videotiedostoja.

Lääkäri voi kirjoittaa sähköisen lääkereseptin. Huomioithan, että esimerkiksi korvatulehdukseen tai poskiontelotulehdukseen ei voi määrätä antibiootteja chatin kautta. Myöskään lääkärintodistuksia ei PikkuTsätissä voida kirjoittaa.

PikkuTsätin käyttö ei ole tarkoitettu hätätilanteita varten tai kun tarvitaan muuta kiireellistä hoitoa lapselle.

Siirry Pikkutsättiin tästä

PikkuTsätti-palvelu on auki arkisin klo 8-21, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 9-21.

PikkuTsätin lastenlääkärit pyrkivät vastaamaan heti, kun kirjoitat viestisi palveluun. Mikäli palvelussa on ruuhkaa vastaus voi kestää hetken, kuitenkin korkeintaan 30 minuuttia. PikkuTsätissä tapahtuvaa keskustelua ja selainta ei saa sulkea keskustelun aikana.

PikkuTsätti toimii suojatussa ympäristössä. Tunnistaudut palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Käytössämme on reaaliaikainen varmistus väestörekisteristä lapsesi asiointioikeudesta, huoltajana pystyt hoitamaan lapsesi asioita 11 ikävuoteen asti.
Nuori voi myös hoitaa omia asioita (tai yhdessä huoltajan kanssa), jos hänellä on käytössä omat vahvan tunnistuksen välineet.

Palvelussa pyydetään kirjautumisen yhteydessä maksukorttitietosi, jolloin kortiltasi tehdään katevaraus. Palvelun jälkeen maksukorttiasi veloitetaan ja saat kuitin maksustasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Palvelun hinta on arkisin 49 €/yhteydenotto ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä 59 €/ yhteydenotto (maksu sisältää kaikki viestit ja mahdolliset reseptit).

Lisätietoja saat PikkuTsätti-palvelusta laajemmasta palvelukuvauksesta.

 

Tietoja palvelusta