PikkuTsätti Chattservice

Välkommen till PikkuTsätti, Pikkujättis Chattservice PikkuTsätti har flyttats till Pikkujätti-applikationen

Med hjälp av PikkuTsätti-tjänsten når du snabbt en barnläkare hemifrån eller under resan – var än du är behöver du endast en nätuppkoppling! Ladda ner från AppStore eller GooglePlay.

I PikkuTsätti kan du diskutera med en barnläkare allt som berör barns hälsa och sjukdomar med hjälp av mobilen. I PikkuTsätti kan du också skicka bilder.

Läkaren kan skriva elektroniska läkemedelsrecept. Observera att läkaren inte kan skriva ut antibiotika via chatten, till exempel mot öroninfektion eller bihåleinflammation. Det går inte heller att skriva ut läkarintyg i PikkuTsätti-tjänsten.

PikkuTsätti är inte avsedd att användas i nödsituationer eller när det annars behövs akut vård.

PikkuTsätti-tjänsten är öppen

  • MÅN – TOR kl. 8 – 20
  • FRE kl. 8 – 17
  • LÖR kl. 9 – 13
  • SÖN kl. 9 – 17.

PikkuTsättis barnläkare strävar efter att genast besvara meddelanden som du skriver i tjänsten. Om det är kö kan svaret dröja en stund, men högst 30 minuter. Diskussionen i PikkuTsätti och webbläsaren får inte stängas av mitt under samtalet.

PikkuTsätti fungerar i en skyddad miljö. Du registrerar dig i tjänsten med dina personliga bankkoder eller mobilcertifikat. Vi använder certifiering i realtid från befolkningsregistret gällande rätten att sköta ärenden för ditt barns räkning, som vårdnadshavare kan du sköta ditt barns ärenden fram till det 17 levnadsåret. En ung person kan också kontakta tjänsten (eller tillsammans med vårdnadshavaren) om han eller hon har tillgång till verktyg för stark identifiering.

I tjänsten ombeds du i samband med inloggningen uppge din betalkortsinformation och det görs en täckningsreservering på ditt konto. Efter att du använt tjänsten debiteras ditt betalkort och du får ett kvitto över betalningen per e-post.

Priset för tjänsten på vardagar är 74 €/kontakt, på veckoslut och helger 94 €/kontakt (avgiften inkluderar alla meddelanden och eventuella recept).

Observera att diskussionen i PikkuTsätti och webbläsaren inte får stängas av mitt under samtalet.

Du får ytterligare information om PikkuTsätti-tjänsten i den mer omfattande tjänstebeskrivningen.

FacebookTwitterLinkedIn