Koronatodistus lapselle

Koronatodistus lapselle

Pikkujätin sairaanhoitaja kirjoittaa kätevästi todistuksen lapsesi negatiivisesta koronatestin tuloksesta. Todistusta voidaan tarvita esimerkiksi matkustamista varten. Sairaanhoitaja kirjoittaa lapsellesi lähetteen koronatestiin puhelinajalla tai vastaanotolla.

Näin lapsen koronatodistuksen saaminen onnistuu:

  • Varaa soittoaika Pikkujätin sairaanhoitajalle soittamalla puhelinpalveluumme 010 380 8000.
  • Sairaanhoitaja soittaa sinulle saman päivän aikana. Varmista, että puhelimesi on lähellä ja olet vapaana vastaamaan.
  • Sairaanhoitaja kirjoittaa lapsellesi lähetteen koronatestiin ja varaa ajan näytteenottoon.
  • Testituloksen valmistuttua voit noutaa lapsen koronatodistuksen ennalta sovitusta toimipisteestä. Koronatodistus voidaan lähettää myös sähköisesti.
  • Koronatodistuksesta ilmenee, että laboratoriotutkimuksen perusteella lapseltasi otettu koronanäyte on ollut negatiivinen. Huomaathan, että todistus ei ole fit to fly – todistus, eikä ota kantaa lapsen muuhun terveydentilaan tai kykyyn matkustaa lentokoneessa. Muistathan aina itse tarkistaa etukäteen lentoyhtiöstäsi vaadittavat todistustarpeet.

Koronatodistuksen hinta

Palvelu sisältää sairaanhoitajan kirjoittaman lähetteen, koronatestinäytteen sekä sairaanhoitajan kirjoittaman koronatodistuksen negatiivisesta tuloksesta. Mikäli koronatestin tulos on positiivinen, ohjaamme teidät lääkärin etävastaanotolle. Lääkärin palkkio ja mahdolliset muut tutkimukset eivät sisälly palvelun hintaan.

Koronatodistuksen hinta muodostuu seuraavasti:

  • sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR-tutkimuksella 260,00 €.
  • sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR- + antigeenitutkimuksella 338,00 €
  • sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR- + vasta-ainetutkimuksella 350,00 €.

Sairaanhoitaja voi myös kirjoittaa todistuksen lääkärin määräämästä koronatestistä, jos tulos on ollut negatiivinen. Tällöin hinta sairaanhoitajan kirjoittamalle todistukselle on 32,00 €. Huomaathan, että todistus voidaan kirjoittaa vain Pikkujätissä ja lääkärikeskus Aavassa otetuista testeistä.

Huomioithan, etteivät palvelut ole Kela-korvattavia.

Voit maksaa sairaanhoitajan vastaanoton ja koronatodistuksen toimipisteessämme näytteenoton yhteydessä, tai kun haet todistusta.

Katso myös