Annukka Ruska Ravitsemusterapeutti

Annukka Ruska

Ravitsemusterapeutti

Varaa aika

Minulla on vajaan kahdenkymmenen vuoden kokemus lasten- ja nuorten syömispulmien hoidosta. Olen työskennellyt HUS erikoissairaanhoidon yksiköissä: aikuisten- ja nuorten syömishäiriöyksikkö, iho- ja allergiasairaala, lastenklinikka sekä YTHS opiskelijaterveydenhuollossa ja yksityisessä syömishäiriökeskuksessa.

Vastaanotolla paneudun lapsen tai nuoren tilanteeseen yksilöllisesti ja empaattisesti. Lasten syömispulmissa vanhemman/ vanhempien ottaminen mukaan hoitoon on tärkeää.

Sydäntäni lähellä olevia syömisen ongelmia ovat etenkin: - erilaiset syömishäiriöt ja häiriintynyt syöminen - kasvuhäiriöt - painoon liittyvät huolet -allergiat - vatsaoireet - valikoiva syöminen - neurologisiin oireisiin liittyvät syömispulmat - kasvisruokavaliot - urheilevan lapsen ja nuoren ravitsemus

Ruokapäiväkirjan pitäminen 2-3 päivän ajalta ennen vastaanottoa auttaa vapauttamaan aikaa vastaanotolla syömisen haastattelulta muuhun. Ruokapäiväkirjassa olisi hyvä olla sekä viikonloppupäivä että arkipäivä kirjattuna.

Voit varata minulle ajan myos Aava Itäkeskukseen

Ajanvarausohje

Minulle voi myös varata etävastaanottoajan