Anni Martikainen Ravitsemusterapeutti

Anni Martikainen

Ravitsemusterapeutti

Varaa aika

Minulla on monipuolinen ja vankka kokemus lasten ja nuorten kasvuun ja syömiseen liittyvistä pulmista ja niiden ravitsemushoidosta aivan lapsuusiän varhaisvaiheista aina aikuisikään saakka, sekä eri sairauksien ravitsemushoidosta ja erityisruokavalioista. Erityisosaamiseeni kuulu myös urheilijan ravitsemus. Olen Suomen urheiluravitsemuksen asiantuntijat ry:n jäsen.

Ajattelen, että on monta tapaa syödä hyvin ja terveyttä tukevasti. Työni perustana on lapsen, nuoren ja perheen yksilölliseen tilanteeseen paneutuminen, yhdessä pohtien löydämme sopivat ratkaisut erilaisiin ravitsemuksellisiin haasteisiin.

Erityisosaamistani ovat vauvaiän ja pikkulapsivaiheen ravitsemukselliset haasteet, lasten ja nuorten erilaiset syömispulmat (mm. valikoiva syöminen, erilaiset syömishäiriöt ja painonhallinta), ruoka-aineallergiat, vatsavaivat, suolistosairaudet ja diabetes sekä urheilijan ravitsemus ja siihen liittyvät erityiskysymykset.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Halutessasi voit täyttää ennalta 3 vrk ruokapäiväkirjan.

Jos sairastut, niin voit vaihtaa vastaanottoaikasi myös puhelinvastaanottoajaksi soittamalla Pikkujätin puhelinpalveluun 010 380 8000.