Mushka Koivuniemi Imetyskouluttaja Imetysohjaaja Terveydenhoitaja Vauvahieroja

Mushka Koivuniemi

Imetyskouluttaja ja -ohjaaja, terveydenhoitaja, vauvahieroja

Varaa aika

Ammatilliset kiinnostuksen kohteeni ovat imetys ja sen turvaaminen, kireän kieli- ja huulijänteen tuomat syömisen ongelmat ja niiden hoito, vauvan kehon kireyksien ja jumien helpottaminen, vauvan / lapsen ravitsemusohjaus. Vauvan ja taaperon uniongelmat.

Minulla on pitkä hoitoalan kokemus lapsiperheiden parista ja olen huomannut perheiden kaipaavan hyvin käytännönläheistä ohjausta sekä selkeitä toimintaohjeita. Annan ohjausta imetyshaasteiden sekä uniasioiden kanssa ja hieron vauvoja vyöhyketerapeuttisesti sekä Baby Balance® -tekniikan keinoin. Hieronnasta vauvat saavat hyvin kokonaisvaltaista hyötyä ja apua moniin vaivoihin. Perhe saa minulta aina myös hoito-ohjeet kotiin, joilla jatkaa hoitoja kotona.

Baby Balance -hieronnasta hyötyvät vauvat, joilla on

  • suun alueen ja purentalihaksiston kireyksiä tai syömisen haasteita
  • asentovirheitä / puolieroja / kehon kireyksiä
  • refluksia / takaisinvirtausta
  • vatsavaivaa (ummetus, vilkkaasti toimiva suoli, ilmavaivat)-ollut vaikea synnytys

Empaattisuus, joustavuus ja kiireettömyys ovat sanat, jotka ohjaavat työtäni. Haluan kulkea perheen rinnalla kohti heidän toiveidensa mukaista päämäärää. Toivotan perheenne lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

60 min vastaanottoajalla hoituu imetysohjaus, kieli- ja / tai huulijänneleikkauksen jälkeinen haavakontrolli sekä vauvahieronta ja uniohjaus.

Ollessasi vakuutusyhtiön asiakas on korvaus käynnistä haettava erikseen vakuutusyhtiöltä. Suorakorvausmenettely ei valitettavasti ole mahdollinen.