Pikkujätti Tapiola

Pikkujätti Tapiola

HUOM!
Pikkujätille on ensiarvoisen tärkeää, että voit asioida meillä turvallisesti.
Tästä syystä olemme järjestäneet asemiemme toiminnan uudelleen siten, että ei-infektiossa olevat potilaat hoidetaan erillään infektiopotilaista.

Pikkujätti Tapiolan tiloissa hoidetaan infektiopotilaita ja Pikkujätin ei-infektiopotilaat hoidetaan Tapiolassa Lääkärikeskus Aavan tiloissa, Pikkujätin ammatinharjoittajien toimesta.  Lue lisää erityisjärjestelyistämme tästä.

SAAPUMISOHJE
Pikkujätti Tapiolassa ohjataan asiakkaat heti sisäänkäynnin yhteydessä hoitajan arvion perusteella omiin odotus- tai hoitotiloihin.
Toiminnallamme pyrimme suojaamaan sekä asiakkaitamme että hoitohenkilökuntaa niin, että jokainen asiakkaamme saa parasta mahdollista hoitoa, turvallisesti.

Jos tulet Uudenmaan maakunnan ulkopuolelta, pääset asioimaan lääkäriasemillemme näyttämällä rajatarkastuksessa ajanvarausvahvistusta,
jonka saat sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Jos et saa ajanvarausvahvistusta, ota yhteys neuvontapalveluumme 010 380 8000.

 

1987 perustettu Pikkujätti Tapiola on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on saatavilla laboratoriopalvelut. Pikkujätti Tapiolan palveluita täydentää toimenpide- ja leikkausosasto sekä allergiayksikkö.

Pikkujätti Tapiola sijaitsee Tapiolan keskustassa Länsikulma ”Hyvän Tuulen” -talon toisessa kerroksessa.

Reittiopas.fi on HSL:n tarjoama reitti- ja aikataulupalvelu HSL-alueen (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi ja Sipoo) joukkoliikennettä käyttäville.
Reittiopas

Pikkujätti Tapiolan lähettyvillä olevan pysäköinnin numero on 501 Tapiola Easy Park. Parkkihallissa on myös Parkman.

Pikkujätti Tapiola muuttaa vuodenvaihteessa 2020-21.

Yhteystiedot

Länsituulentie 1 A 2. krs
02100 ESPOO

010 380 8000
+358 103 808 099 (fax)

Aukioloajat

MA-PE 8 – 20
LA 10 -17
SU 10 – 17