Pikkujätti Tapiola, Espoo

Pikkujätti Tapiola, Espoo

Osoite

Länsituuli 12
Kauppakeskus Ainoa 3. krs
02100 Espoo

010 380 8000
+358 103 808 099 (fax)

Neuvontapalvelu ja ajanvaraus
010 380 8000
Siirry verkkoajanvaraukseen
Aukioloajat

MA – PE  8 – 20
LA – SU  10 – 17

Poikkeavat aukioloajat

Laboratorio

KE 22.9.  7.15 – 15 vuoronumerolla


Pikkujätti Tapiola muutti kauppakeskus Ainoaan 11.1.2021

Pikkujätti Tapiola muutti 11.1.2021 uusiin isoihin tiloihin kauppakeskus Ainoaan. Uusi toimipiste sijaitsee vain parin sadan metrin päässä vanhoista tiloista osoitteessa Länsituuli 12, Kauppakeskus Ainoa, 3. krs, 02100 Espoo. Pikkujätin kanssa samassa yhteydessä toimii lääkärikeskus Aava.

Lasten ja nuorten lääkäripalveluita jo vuodesta 1987

Lasten ja nuorten erikoislääkäriasema Pikkujätti Tapiola Espoosta löydät niin erikoislääkäripalvelut ja laboratoriopalvelut, lasten toimenpide- ja leikkausosaston kuin allergiayksikönkin. Pikkujätti on sijainnut Tapiolan keskustassa jo vuodesta 1987.

Tervetuloa lastenlääkärille Pikkujätti Tapiolaan!

Lasten koronavirustestaus Tapiolassa

Mikäli epäilet lapsellasi koronavirustartuntaa, varaathan ensin ajan lääkärin (etä)vastaanotolle. Otathan huomioon, että teemme Pikkujätti Tapiolassa testausta lääketieteellisen arvion perusteella. Koronavirustestiin tarvitaan siis aina lääkärin lähete. Voit varata lapsellesi ajan näytteenottoon Pikkujätin nettiajanvarauksesta (valitse palveluksi Pikkujätti asema ja Koronatesti) tai soittamalla neuvontapalveluumme 010 380 8000.

Mikäli lapsella tai lapsen saattajalla on yksi tai useampi seuraavista oireista, ilmoittautukaa ystävällisesti henkilökunnallemme asemalle saavuttuanne.

  • Kuume
  • Yskä/nuha
  • Kurkkukipu
  • Ripuli /oksentelu

Lisätietoja: Yleiset asiointiohjeet Pikkujätissä

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustesti lapselle-sivulta.


Saapumisohjeet

Pikkujätti Tapiola sijaitsee Espoon Tapiolan keskustassa kauppakeskus Ainoan niin sanotulla vanhalla puolella, 3. kerroksessa osoitteessa Länsituuli 12, 02100 Espoo. Samassa yhteydessä palvelee myös lääkärikeskus Aava. Saapumisohjeet kauppakeskus Ainoaan.

Rakennuksen 2. kerroksessa eli katutasossa on Aavan työterveyden tilat ja 3. kerroksessa Aavan ja Pikkujätin yhteinen vastaanotto sekä vastaanottohuoneet ja laboratorio.

Metro:
Tapiolan metroasemalta on sisäyhteys kauppakeskus Ainoaan ja Pikkujätti Tapiolaan. Laiturialueelta Emma-patsaan puolelta nouskaa liukuportaat M-tasolle ja suunnatkaa kohti bussiterminaalia, kääntykää vasemmalle Ainoaan ja edelleen kohti ruokakauppoja (K-supermarket ja Herkku). Ruokakauppojen vierestä löydätte puuhissin, jolla pääsette 3. kerrokseen ja Pikkujättiin.

Bussit:

Kauppakeskus Ainoan yhteydessä M-tasolla sijaitsee Tapiolan bussiterminaali. Bussit Espoon suuntaan lähtevät laitureilta 1–7 ja niille on käynti suoraan kauppakeskuksen M-tasolta. Bussit Helsingin suuntaan puolestaan lähtevät laitureilta 10 ja 11. Niille kuljetaan kauppakeskuksen 1. kerroksen kautta.

Saapuessanne Pikkujätti Tapiolaan bussilla Espoon suunnasta nouskaa laiturilta liukuportaat ylös Ainoaan, kääntykää ovista vasemmalle ja sitten heti oikealle kohti Stockmannia ja edelleen sen ohi niin pitkälle kunnes oikealle puolellanne on puuhissi, jolla pääsette 3. kerrokseen ja Pikkujättiin.

Saapuessanne Pikkujätti Tapiolaan bussilla Helsingin suunnasta kauppakeskus Ainoa on laiturialueelta katsottuna suoraan edessänne. Suunnatkaa samassa kerroksessa kohti ruokakauppoja (K-supermarket ja Herkku), joiden vierestä löydätte puuhissin. Pääsette puuhissillä 3. kerrokseen ja Pikkujättiin.

Mikäli saavutte Pikkujätti Tapiolaan joukkoliikenteellä HSL-alueelta (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi ja Sipoo), voitte käyttää apunanne HSL:n tarjoamaa Reittiopas.fi reitti- ja aikataulupalvelua.

Pysäköintiohjeet

Tapiola Parkista löytyy 2000 pysäköintipaikkaa. Pikkujätti Tapiolaan saapuessanne sisään kannattaa ajaa idästä Tapiolantien liikenneympyrästä, valita P0 ja parkkeerata auto mahdollisimman lähelle A-aluetta, josta pääsette sisään kauppakeskukseen (sisääntulon yläpuolella lukee Stockmann, Tapiolan keskus, Ainoa). Suunnatkaa ruokakauppojen (K-supermarket ja Herkku) ohi kohti puuhissiä, jolla pääsette 3. kerrokseen ja Pikkujättiin.

Saatte kaksi tuntia maksutonta pysäköintiaikaa Tapiola Parkissa, kun rekisteröidytte AINOA- ja Taskuparkki-sovelluksiin.

Sokos Hotel Tapiola Gardenin kulmalta löydätte myös maksullisen ulkoparkkialueen. Pikkujätti on Ainoan kauppakeskuksen vanhalla puolella (parkkipaikoilta katsottuna oikeanpuoleinen rakennus). Sisälle Ainoaan pääsette uuden ja vanhan rakennuksen välistä. Pikkujätti löytyy liukuportaiden yläpäästä 3. kerroksesta.