Pikkujätti Kamppi

Pikkujätti Kamppi

HUOM!
Pikkujätille on ensiarvoisen tärkeää, että voit asioida meillä turvallisesti.
Tästä syystä olemme järjestäneet asemiemme toiminnan uudelleen siten, että ei-infektiossa olevat potilaat hoidetaan erillään infektiopotilaista.

Pikkujätti Kampin tiloissa hoidetaan infektiopotilaita ja Pikkujätin ei-infektiopotilaat hoidetaan Kampissa Lääkärikeskus Aavan tiloissa, Pikkujätin ammatinharjoittajien toimesta. Lue lisää erityisjärjestelyistämme tästä. 

Jos tulet Uudenmaan maakunnan ulkopuolelta, pääset asioimaan lääkäriasemillemme näyttämällä rajatarkastuksessa ajanvarausvahvistusta,
jonka saat sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Jos et saa ajanvarausvahvistusta, ota yhteys neuvontapalveluumme 010 380 8000.

SAAPUMISOHJE

Sisäänkäynti Kampin kauppakeskuksesta ja P-Cityforum parkkihallista on suljettu.

Pikkujätti Kampin hengitystieinfektiopotilaat saapuvat Annankatu 34 A rapun kautta 2. kerrokseen. Soita ovikelloa, hoitaja tulee avaamaan oven ja tekee haastattelun sekä ohjaa odottamaan omaan odotustilaan.

Muut asiakkaat käyttävät sisäänkäyntiä  osoitteesta Annankatu 32 ja ilmoittautuminen tapahtuu Lääkärikeskus Aavan vastaanotossa 1 A kerroksessa. Vastaanotosta asiakkaat ohjataan Aavan puolen tiloihin jossa Pikkujätin lääkäri/muu asiantuntija ottaa teidät vastaan.

 

Tammikuussa 2010 perustettu Pikkujätti Kamppi on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on saatavilla laboratorio- ja ultraäänipalvelut sekä allergiayksikkö.

Lastenlääkäriasema Pikkujätti Kamppi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampin kauppakeskuksen vieressä Kampin Huipussa.
Sisäänkäynti on osoitteesta Annankatu 32 (Lääkärikeskus Aavan tiloista) hissillä 2B-kerrokseen.

Lääkärikeskus Aavan ollessa suljettuna sisäänkäynti Pikkujätti Kamppiin on osoitteesta Annankatu 34 A,  2.krs.
Ilmoittautuminen on Pikkujätti Kampissa.

Tarkemmat tiedot kulkuyhteyksistä ja parkkitiloista Pikkujätti Kamppiin löytyvät osoitteesta
P-CityForum Europark

Reittiopas.fi on HSL:n tarjoama reitti- ja aikataulupalvelu HSL-alueen (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi ja Sipoo) joukkoliikennettä käyttäville.
Reittiopas

Yhteystiedot

Annankatu 32, 2. krs
00100 Helsinki

010 380 8000
+358103808299 (fax)

Aukioloajat

MA-PE 8 – 20
LA 10 -17
SU 10 – 20

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT

4. – 13.4.2020  klo 10 – 16