Pikkujätti Kamppi, Helsinki

Pikkujätti Kamppi, Helsinki

HUOM!
Olemme järjestäneet asemiemme toiminnan uudelleen siten, että ei-infektiossa olevat potilaat hoidetaan erillään infektiopotilaista.

Pikkujätti Kampissa ohjataan asiakkaat heti sisäänkäynnin yhteydessä hoitajan arvion perusteella omiin odotus- tai hoitotiloihin. Asemalla on erilliset hoitohuoneet sekä infektiopotilaille että terveille potilaille Lue lisää erityisjärjestelyistämme  tästä.

SAAPUMISOHJE
Sisäänkäynti Pikkujättiin Kampin kauppakeskuksesta on suljettu. P-Cityforum parkkihalli on käytössä, kulku Pikkujättiin ulkokautta Annankadulta.

Pikkujätti Kampin infektiopotilaat saapuvat Annankatu 34 A rapun kautta 2. kerrokseen. Soita ovikelloa, hoitaja tulee avaamaan oven ja tekee haastattelun sekä ohjaa odottamaan omaan odotustilaan.

Muut asiakkaat käyttävät sisäänkäyntiä osoitteesta Annankatu 32 (Aavan pääovi). Kulku Pikkujättiin Aavan päähissien kautta. Ilmoittautuminen vastaanotolle

Osoite

Annankatu 32, 2. krs
00100 Helsinki

010 380 8000
+358 10 380 8299 (fax)

Neuvontapalvelu ja ajanvaraus
010 380 8000
Siirry verkkoajanvaraukseen
Aukioloajat

MA – PE  8 – 20
LA – SU  10 – 16


Tammikuussa 2010 perustettu Pikkujätti Kamppi Helsinki on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on saatavilla lasten laboratorio- ja ultraäänipalvelut sekä allergiayksikkö.

Lastenlääkärimme Helsingissä odottavat sinua, tervetuloa lastenlääkärin vastaanotolle!

 

Koronavirustestaus Kampissa

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa lapsellasi, varaathan ensin ajan lääkärin (etä)vastaanotolle. Pikkujätti Kampissa teemme testausta lääketieteellisen arvion perusteella, eli koronavirustestiin tarvitaan aina lääkärin lähete. Voit varata lapsellesi ajan näytteenottoon Pikkujätin nettiajanvarauksesta (valitse Pikkujätti asema ja palveluksi Laboratorio) tai soittamalla neuvontapalveluumme 010 380 8000.

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustesti lapselle-sivulta.Saapumisohjeet

Lastenlääkäriasema Pikkujätti Kamppi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampin kauppakeskuksen vieressä Kampin Huipussa.
Sisäänkäynti on osoitteesta Annankatu 32 (Lääkärikeskus Aavan tiloista) hissillä 2B-kerrokseen.

Lääkärikeskus Aavan ollessa suljettuna sisäänkäynti Pikkujätti Kamppiin on osoitteesta Annankatu 34 A,  2.krs.
Ilmoittautuminen on Pikkujätti Kampissa.

Reittiopas.fi on HSL:n tarjoama reitti- ja aikataulupalvelu HSL-alueen (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi ja Sipoo) joukkoliikennettä käyttäville.
Reittiopas

Pysäköintiohjeet

Tarkemmat tiedot kulkuyhteyksistä ja parkkitiloista Pikkujätti Kamppiin löytyvät osoitteesta
P-CityForum Europark