Pikkujätti Kamppi, Helsinki

Pikkujätti Kamppi, Helsinki

Osoite

Annankatu 32, 2. krs
00100 Helsinki

010 380 8000
+358 10 380 8299 (fax)

Neuvontapalvelu ja ajanvaraus
010 380 8000
Siirry verkkoajanvaraukseen
Aukioloajat

MA – PE  8 – 20
LA – SU  10 – 16


Palvelumme

Lasten ja nuorten erikoislääkäriasema Pikkujätti Kamppi Helsingistä löydät erikoislääkäripalvelut, lasten laboratorio- ja ultraäänipalvelut sekä allergiayksikön. Pikkujätti on toiminut Kampissa jo vuodesta 2010.

Tervetuloa lastenlääkärille Pikkujätti Kamppiin!

Lasten koronavirustestaus Kampissa

Mikäli epäilet lapsellasi koronavirustartuntaa, varaathan ensin ajan lääkärin (etä)vastaanotolle. Otathan huomioon, että teemme Pikkujätti Kampissa testausta lääketieteellisen arvion perusteella. Koronavirustestiin tarvitaan siis aina lääkärin lähete. Voit varata lapsellesi ajan näytteenottoon Pikkujätin nettiajanvarauksesta (valitse Pikkujätti asema ja palveluksi Koronatesti) tai soittamalla neuvontapalveluumme 010 380 8000.

Mikäli lapsella tai lapsen saattajalla on yksi tai useampi seuraavista oireista, ilmoittautukaa ystävällisesti henkilökunnallemme asemalle saavuttuanne.

  • Kuume
  • Yskä/nuha
  • Kurkkukipu
  • Ripuli /oksentelu

Lisätietoja: Yleiset asiointiohjeet Pikkujätissä

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustesti lapselle -sivulta.


Saapumisohjeet

Lastenlääkäriasema Pikkujätti Kamppi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampin kauppakeskuksen vieressä Kampin Huipussa. Sisäänkäynti on osoitteesta Annankatu 32 (Lääkärikeskus Aavan tiloista) hissillä 2B-kerrokseen.

Lääkärikeskus Aavan ollessa suljettuna sisäänkäynti Pikkujätti Kamppiin tapahtuu osoitteesta Annankatu 34 A (2. krs).

Saapuessanne ilmoittautukaa ystävällisesti Pikkujätti Kampissa.

Pikkujätti Kamppiin pääsee hissillä P-Cityforumin parkkihallista. Yhdyskäytävä kauppakeskuksesta pidetään edelleen lukittuna.

Mikäli saavutte Pikkujätti Kamppiin joukkoliikenteellä HSL-alueelta (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi ja Sipoo), voitte käyttää apunanne HSL:n tarjoamaa Reittiopas.fi reitti- ja aikataulupalvelua.

Pysäköintiohjeet

Tarkemmat tiedot kulkuyhteyksistä ja parkkitiloista Pikkujätti Kamppiin löytyvät osoitteesta
P-CityForum Europark.