Pikkujätti-Tili

Pikkujätti-Tili

HALUATKO MAKSAA LASKULLA TAI SINULLE SOPIVISSA ERISSÄ?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

PIKKUJÄTTI-TILIN  EDUT

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katsolisätiedot esitteestä.

HAE JO TÄNÄÄN

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
  • Tarkista, että yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen”.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

PIKKUJÄTTI-TILI tulee käyttöön  myös Lääkärikeskus Aavan toimipisteisiin, joten MYYMÄLÄN NIMI on kaikilla toimipisteillä yhteinen: Lääkärikeskus Aava

TUTUSTU ERI MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA.

Rahoitusesite

YLEISET TILIEHDOT
Yleiset tiliehdot suomeksi: tästä
Allmänna villkor för kontokrediter: här

PIKKUJÄTTI-TILI (6000 €)
Erityiset tiliehdottästä
Särskilda kontovillkor: här

PIKKUJÄTTI-TILI (2000 €)
Erityiset tiliehdot: tästä
Särskilda kontovillkor: här

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄÄLLÄ.

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.


TEKSTIVIESTI- LUOTONHAKU

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla AAVA
Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS- varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).