Julia Kontio, psykologi

Julia Kontio

Psykologi

Varaa aika

Pikkujätin vastaanotolleni ovat tervetulleet kaikenikäiset lapset ja perheet. Teen lasten kehityspsykologisia, oppimiseen liittyviä sekä tarkkaavuuden ja tunne-elämän tutkimuksia. Tutkimuksissa tunnistamme yhdessä lapsen kanssa heidän vahvuutensa ja vaikeutensa sekä selvitämme käytöksen taustalla olevia syitä. Voit varata ajan myös vanhempana ilman lasta, mikäli haluat keskustella vanhemmuuteen, kasvatukseen tai perhe-elämään liittyvistä teemoista aikuisten kesken. Vastaanotolleni voit hakeutua myös odotukseen, synnytykseen tai lapsettomuuteen liittyvissä teemoissa.

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet:

  • Lasten kehitys ja mielenterveys
  • Ahdistus- masennus- ja käytösoireet
  • Perhe-, pari- ja vuorovaikutussuhteet
  • Oppimisvaikeudet
  • Tarkkaavaisuusongelmat

Aavan vastaanotolleni ovat tervetulleet aikuiset asiakkaat joko kumppanin kanssa tai yksin. Autan sinua mielelläni ihmissuhteisiin ja perhe-elämään, ahdistuneisuuteen ja mielialaan sekä arjenhallintaan ja jaksamiseen liittyvissä haasteissa. Erityisiä kiinnostuksen kohteinani ovat vanhemmuuteen, pari- ja perhesuhteisiin sekä vuorovaikutukseen liittyvät teemat, mutta taustastani johtuen työskentelen mielelläni myös organisaatiomaailmaan ja työhyvinvointiin liittyvien asioiden parissa. Myös taidealalle ominaiset piirteet ovat minulle tuttuja, ja työstän niihin liittyviä teemoja mielelläni kanssasi.

Ajanvarausohje

Voit varata vastaanottoajan internetistä tai puhelinpalvelusta. Vanhemmat voivat tulla myös ilman lasta vastaanotolle lapsen asioissa (varaus tehtävä lapsen nimellä). Psykologiset tutkimukset vaativat keskimäärin noin viisi tutkimuskertaa. Tutkimus- ja ohjauskäyntien määrä voi vaihdella.