Laboratoriotiimin Tiimivastaava, Pikkujätti Itäkeskus, Helsinki

Laboratoriotiimin Tiimivastaava, Pikkujätti Itäkeskus, Helsinki

Tule mukaan kivaan tiimiimme Itäkeskukseen

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuoliset työtehtävät iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme, sekä erinomaisen sijainnin metron varrella aivan Itiksen kauppakeskuksen kyljessä. Mikäli kuitenkin liikut omalla autolla, on meillä tarjota sinulle ilmainen, valvottu pysäköinti. Työsuhteen mukana tulee myös muita hyödyllisiä ja kivoja etuja, kuten edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa.

Tiimivastaavan tehtäviin kuuluu muun muassa työvuorosuunnittelua, palautteiden ja poikkeamien käsittelyä, tiimipalavereiden järjestelyä sekä muita yhdessä sovittuja tehtäviä. Noin 20 % työajastasi menee tiimivastaavan työhön. Tehtävässä pääset työskentelemään aktiivisesti myös laboratoriohoitajan tehtävissä, kuten lasten ja aikuisten näytteenotossa ja kliinisen fysiologian tutkimuksissa. Työnkuvaan kuuluu myös näytteiden analysointia ja käsittelyä sekä niiden lähettämistä. Tarvittaessa pystyt työskentelemään myös Aavan puolella, sillä me Itäkeskuksessa palvelemme suurella sydämellä niin aikuisia kuin lapsiakin.

Hyvä organisointikyky, reipas työote ja kyky työskennellä niin yksin kuin tiimissäkin auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Aiempi kokemus tiimivastaavan kaltaisesta tehtävästä on eduksi. Välillä on kiirettä, mutta kyky säilyttää ammattimainen työskentelytyyli myös silloin on tärkeää. Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Tehtävä on kokoaikainen kaksivuorotyö ja työskentelemme myös viikonloppuisin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon pätevyys ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Edellytämme suomen kielen ja mielellään myös englannin kielen osaamista. Toivomme sinun pystyvän tulemaan osaksi tiimiämme mahdollisimman pian.

Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia – Olethan sinäkin? Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi.

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa!

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 30.11.2021 mennessä tästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa nopeastikin oikean henkilön osuessa kohdalle. Jos jokin jäi mietityttämään, soittele arkisin klo 10-16 välillä Päivi Honkaselle puh. 043 8244 571