Pikkujätti Itäkeskus, Helsinki

Pikkujätti Itäkeskus, Helsinki

HUOM!

Jos lapsella tai lapsen saattajalla on yksi tai useampi seuraavista oireista, ILMOITTAUTUKAA HENKILÖKUNNALLE saavuttuanne asemalle.

· Kuume
· Yskä/nuha
· Kurkkukipu
· Ripuli /oksentelu

Lisätietoja: Yleiset asiointiohjeet Pikkujätissä

Osoite

Itäkatu 7, 2. krs
00930 Helsinki

010 380 8000
+358 103 808 149 (fax)

Neuvontapalvelu ja ajanvaraus
010 380 8000
Siirry verkkoajanvaraukseen
Aukioloajat

MA – PE 8 – 20
LA – SU  10 – 17


1989 perustettu Pikkujätti Itäkeskus on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema Itä-Helsingissä. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on saatavilla laboratoriopalvelut. Pikkujätti Itäkeskuksen palveluita täydentää lasten toimenpide- ja leikkausosasto sekä allergiayksikkö.


Koronavirustestaus Itäkeskuksessa

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa lapsellasi, varaathan ensin ajan lääkärin (etä)vastaanotolle. Pikkujätti Itäkeskuksessa teemme testausta lääketieteellisen arvion perusteella, eli koronavirustestiin tarvitaan aina lääkärin lähete. Voit varata lapsellesi ajan näytteenottoon Pikkujätin nettiajanvarauksesta (valitse Pikkujätti asema ja palveluksi Laboratorio) tai soittamalla neuvontapalveluumme 010 380 8000.

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustesti lapselle-sivulta.Saapumisohjeet

Pikkujätti Itäkeskus sijaitsee Kauppakeskus Itiksessä, Hansasillan vieressä, toisessa kerroksessa.

Tiedot kulkuyhteyksistä ja parkkitiloista löytyvät osoitteesta Kauppakeskus Itis / kulkuyhteydet.

Eläinkauppojen välissä on hissi, jolla pääsee suoraan toisen kerroksen Terveyspalveluihin. (Punainen parkkihalli sopii  parhaiten autolla tuleville Pikkujätti Itäkeskuksen asiakkaille,  kun Kauppakeskus Itis on suljettuna).