Pikkujätti Myyrmäki

Pikkujätti Myyrmäki

HUOM!
Pikkujätille on ensiarvoisen tärkeää, että voit asioida meillä turvallisesti.
Tästä syystä olemme järjestäneet asemiemme toiminnan uudelleen siten, että ei-infektiossa olevat potilaat hoidetaan erillään infektiopotilaista.

Pikkujätti Myyrmäki keskittyy infektiopotilaiden hoitoon. Jos olet tottunut asioimaan Pikkujätti Myyrmäessä ja lapsellasi ei ole infektio-oireita, olethan yhteydessä neuvontapalveluumme 010 380 8000 ennen tuloasi, niin varmistamme teille turvallisen asioinnin. Lue lisää erityisjärjestelyistämme tästä.

Jos tulet Uudenmaan maakunnan ulkopuolelta, pääset asioimaan lääkäriasemillemme näyttämällä rajatarkastuksessa ajanvarausvahvistusta,
jonka saat sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Jos et saa ajanvarausvahvistusta, ota yhteys neuvontapalveluumme 010 380 8000.

 

ASIOINTIOHJE
Pikkujätti Myyrmäessä ohjataan asiakkaat heti sisäänkäynnin yhteydessä hoitajan arvion perusteella omiin odotus- tai hoitotiloihin.
Toiminnallamme pyrimme suojaamaan sekä asiakkaitamme että hoitohenkilökuntaa niin, että jokainen asiakkaamme saa parasta mahdollista hoitoa, turvallisesti.

Infektiopotilaille osoitetaan heti sisääntulon jälkeen oma hoitohuone jossa lääkärin vastaanotto, sekä mahdolliset hoitotoimenpiteet ja/tai laboratoriotutkimukset suoritetaan.
Tällä järjestelyllä asiakkaat välttyvät edestakaiselta siirtymiseltä lääkäriaseman tiloissa.

KULKUREITIT
Kulkureitteihin on tehty poikkeusjärjestelyitä. Asiakkaita pyydetään tulemaan kauppakeskukseen C-portaan kautta Pikkujätti Myyrmäkeen. Parkkihallissa ajo suoraan -1 kerrokseen ja sieltä C-portaan hissillä 3. kerrokseen Pikkujätti Myyrmäkeen.  Tällä hetkellä C-portaan 0-kerroksen kulkureitti on poissa käytöstä Pikkujätin osalta.


kuva1:väliaikainen sisääntuloreitti Pikkujätti Myyrmäkeen.

kuva 2:kartta C-rapun sijainnista

kuva 3:C-rapun sijainti kauppakeskuksen parkkihallissa -1. kerroksessa (sisäänajossa Punamultakujalta).

 

 

1997 perustettu Pikkujätti Myyrmäki on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on saatavilla laboratorio-, rokotus- ja fysioterapiapalvelut sekä allergiayksikkö.

Pikkujätti Myyrmäki sijaitsee Kauppakeskus Myyrmannin Rajatorpantien puoleisessa päädyssä kolmannessa kerroksessa. Kauppakeskus Myyrmannista ja sen pysäköintihallista on suora hissiyhteys kolmanteen kerrokseen kauppakeskuksen aukiollessa. Muina aikoina kulku ulkokautta C-rapusta, joka sijaitsee Myyrmannin apteekin lähettyvillä.

Tarkemmat tiedot Pikkujätti Myyrmäen sijainnista kauppakeskuksessa löytyvät osoitteesta
Kauppakeskus Myyrmanni / sijaintikartta

Reittiopas.fi on HSL:n tarjoama reitti- ja aikataulupalvelu HSL-alueen (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi ja Sipoo) joukkoliikennettä käyttäville.
Reittiopas

Yhteystiedot

Iskoskuja 3 C 3. krs, Kauppakeskus Myyrmanni
01600 VANTAA

010 380 8000
+358 10 380 8199 (fax)

Aukioloajat

MA-PE 8 – 20
LA 10 -17
SU 10 – 17