Pikkujätti Myyrmäki, Vantaa

Pikkujätti Myyrmäki, Vantaa

HUOM!
Olemme järjestäneet asemiemme toiminnan uudelleen siten, että ei-infektiossa olevat potilaat hoidetaan erillään infektiopotilaista.

 Lue lisää erityisjärjestelyistämme tästä.

SAAPUMISOHJE
Pikkujätti Myyrmäessä ohjataan asiakkaat heti sisäänkäynnin yhteydessä hoitajan arvion perusteella omiin odotus- tai hoitotiloihin. Asemalla on erilliset ​tilat infektiopotilaille ja terveille potilaille.
Toiminnallamme pyrimme suojaamaan sekä asiakkaitamme että hoitohenkilökuntaa niin, että jokainen asiakkaamme saa parasta mahdollista hoitoa.

Infektiopotilaille osoitetaan heti sisääntulon jälkeen oma hoitohuone jossa lääkärin vastaanotto, sekä mahdolliset hoitotoimenpiteet ja/tai laboratoriotutkimukset suoritetaan.
Tällä järjestelyllä potilaat välttyvät edestakaiselta siirtymiseltä lääkäriaseman tiloissa.

KULKUREITIT
Kulkureitteihin on tehty poikkeusjärjestelyitä. Pikkujätti Myyrmäen infektioasiakkaita pyydetään tulemaan lääkäriasemalle kauppakeskuksen C-portaan kautta.

Parkkihallissa ajo suoraan -1 kerrokseen ja sieltä C-portaan hissillä 3. kerrokseen Pikkujätti Myyrmäkeen.  Tällä hetkellä C-portaan 0-kerroksen kulkureitti on poissa käytöstä Pikkujätin osalta.

 


kuva1:väliaikainen sisääntuloreitti Pikkujätti Myyrmäkeen.

kuva 2:kartta C-rapun sijainnista

kuva 3:C-rapun sijainti kauppakeskuksen parkkihallissa -1. kerroksessa (sisäänajossa Punamultakujalta).

Osoite

Iskoskuja 3 C 3. krs, Kauppakeskus Myyrmanni
01600 VANTAA

010 380 8000
+358 10 380 8199 (fax)

Neuvontapalvelu ja ajanvaraus
010 380 8000
Siirry verkkoajanvaraukseen
Aukioloajat

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT

30.6.-12.7. SULJETTU

13.7.-2.8.
MA       8 – 20
TI-KE   9 – 20
TO        9 – 15
PE        9 – 15
LA-SU SULJETTU

3.-16.8.
MA       8 – 20
TI-KE   9 – 20
TO        9 – 20
PE        9 – 15
LA-SU SULJETTU

 


1997 perustettu Pikkujätti Myyrmäki Vantaa on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on saatavilla laboratorio-, rokotus- ja fysioterapiapalvelut sekä allergiayksikkö.

Tervetuloa lastenlääkärille!Saapumisohjeet

Pikkujätti Myyrmäki sijaitsee Vantaalla Kauppakeskus Myyrmannin Rajatorpantien puoleisessa päädyssä kolmannessa kerroksessa. Kauppakeskus Myyrmannista ja sen pysäköintihallista on suora hissiyhteys kolmanteen kerrokseen kauppakeskuksen aukiollessa. Muina aikoina kulku ulkokautta C-rapusta, joka sijaitsee Myyrmannin apteekin lähettyvillä.

Tarkemmat tiedot Pikkujätti Myyrmäen sijainnista kauppakeskuksessa löytyvät osoitteesta
Kauppakeskus Myyrmanni / sijaintikartta

Reittiopas.fi on HSL:n tarjoama reitti- ja aikataulupalvelu HSL-alueen (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi ja Sipoo) joukkoliikennettä käyttäville. Reittiopas