Pikkujätti Järvenpää

Pikkujätti Järvenpää

HUOM!

Jos lapsella tai lapsen saattajalla on yksi tai useampi seuraavista oireista, ILMOITTAUTUKAA HENKILÖKUNNALLE saavuttuanne asemalle.

· Kuume
· Yskä/nuha
· Kurkkukipu
· Ripuli /oksentelu

Lisätietoja: Yleiset asiointiohjeet Pikkujätissä

Osoite

Myllytie 1 A, Liikekeskus Aalloppi,
04410 Järvenpää

010 380 8000
+358 10380 8249 (fax)

Neuvontapalvelu ja ajanvaraus
010 380 8000
Siirry verkkoajanvaraukseen
Aukioloajat

MA – PE  8 – 20
LA – SU   10 – 17


Maaliskuussa 2007 ovensa avannut Pikkujätti Järvenpää on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on tarjolla laboratoriopalvelut ja allergiayksikkö.

 

Lasten koronavirustestaus Järvenpäässä

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa lapsellasi, varaathan ensin ajan lääkärin (etä)vastaanotolle. Pikkujätti Järvenpäässä teemme testausta lääketieteellisen arvion perusteella, eli koronavirustestiin tarvitaan aina lääkärin lähete. Voit varata lapsellesi ajan näytteenottoon Pikkujätin nettiajanvarauksesta (valitse  Pikkujätti asema ja palveluksi Laboratorio) tai soittamalla neuvontapalveluumme 010 380 8000.

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustesti lapselle-sivulta.Saapumisohjeet

Helmikuussa 2020 Pikkujätti Järvenpää muutti Mannilantieltä Liikekeskus Aalloppiin. Lastenlääkäriasema sijaitsee Järvenpään rautatie- ja bussiaseman lähettyvillä.

Tarkemmat tiedot kulkuyhteyksistä löytyvät Järvenpään joukkoliikenne tiedot.

Pysäköintiohjeet

Parkkipaikat löytyvät liikekeskuksen autohallista ja yläpihalta (kahden tunnin maksuton asiakaspaikka). Parkkihallista pääsee hissillä ja liukuportailla lastenlääkäriasemalle. Liikekeskuksen lähellä on maksuton 24 h junaparkki ja rautatieasemalta kävelee Aalloppiin muutamassa minuutissa.