Pikkujätti Järvenpää

Pikkujätti Järvenpää


HUOM!

Pikkujätille on ensiarvoisen tärkeää, että voit asioida meillä turvallisesti.
Tästä syystä olemme järjestäneet asemiemme toiminnan uudelleen siten, että ei-infektiossa olevat potilaat hoidetaan erillään infektiopotilaista.

Pikkujätti Järvenpäässä hoidetaan infektiopotilaita ja Pikkujätin ei-infektiopotilaat hoidetaan Järvenpäässä Lääkärikeskus Aavan tiloissa, Pikkujätin ammatinharjoittajien toimesta.
Lue lisää erityisjärjestelyistämme tästä.

Jos tulet Uudenmaan maakunnan ulkopuolelta, pääset asioimaan lääkäriasemillemme näyttämällä rajatarkastuksessa ajanvarausvahvistusta,
jonka saat sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Jos et saa ajanvarausvahvistusta, ota yhteys neuvontapalveluumme 010 380 8000.

Maaliskuussa 2007 ovensa avannut Pikkujätti Järvenpää on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on tarjolla laboratoriopalvelut ja allergiayksikkö.

Helmikuussa 2020 Pikkujätti Järvenpää muutti Mannilantieltä Liikekeskus Aalloppiin. Lastenlääkäriasema sijaitsee Järvenpään rautatie- ja bussiaseman lähettyvillä.

Parkkipaikat löytyvät liikekeskuksen autohallista ja yläpihalta (kahden tunnin maksuton asiakaspaikka). Parkkihallista pääsee hissillä ja liukuportailla lastenlääkäriasemalle. Liikekeskuksen lähellä on maksuton 24 h junaparkki ja rautatieasemalta kävelee Aalloppiin muutamassa minuutissa.

Tarkemmat tiedot kulkuyhteyksistä löytyvät Järvenpään joukkoliikenne tiedot

Yhteystiedot

Myllytie 1 A, Liikekeskus Aalloppi,
04410 Järvenpää

010 380 8000
+358 10380 8249 (fax)

Aukioloajat

MA         8 – 20
TI – PE    8 – 19
LA – SU  9 – 16