Pikkujätti Hyvinkää

Pikkujätti Hyvinkää

 

HUOM!
Pikkujätille on ensiarvoisen tärkeää, että voit asioida meillä turvallisesti.

Tästä syystä olemme järjestäneet asemiemme toiminnan uudelleen siten, että ei-infektiossa olevat potilaat hoidetaan erillään infektiopotilaista.
Lue lisää erityisjärjestelyistämme tästä.

SAAPUMISOHJE
Pikkujätti Hyvinkäällä ohjataan asiakkaat heti sisäänkäynnin yhteydessä hoitajan arvion perusteella omiin odotus- tai hoitotiloihin. Asemalla on erilliset hoitohuoneet sekä infektiopotilaille että terveille potilaille. Toiminnallamme pyrimme suojaamaan sekä asiakkaitamme että hoitohenkilökuntaa niin, että jokainen asiakkaamme saa parasta mahdollista hoitoa, turvallisesti.

Infektiopotilaille osoitetaan heti sisääntulon jälkeen oma hoitohuone jossa lääkärin vastaanotto, sekä mahdolliset hoitotoimenpiteet ja/tai laboratoriotutkimukset suoritetaan. Tällä järjestelyllä asiakkaat välttyvät edestakaiselta siirtymiseltä lääkäriaseman tiloissa.

Jos tulet Uudenmaan maakunnan ulkopuolelta, pääset asioimaan lääkäriasemillemme näyttämällä rajatarkastuksessa ajanvarausvahvistusta,
jonka saat sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Jos et saa ajanvarausvahvistusta, ota yhteys neuvontapalveluumme 010 380 8000.

 

Tammikuussa 2017 perustettu Pikkujätti Hyvinkää on lapsille ja nuorille suunnattu erikoislääkäriasema. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on saatavilla laboratorio- ja röntgenpalvelut. Pikkujätti Hyvinkään asemalla tehdään myös allergiatutkimuksia, altistuksia, spirometrioita ja juoksurasitustestejä.

Pikkujätti Hyvinkää sijaitsee Lammin Säästöpankin 3. kerroksessa, Hämeenkadulla, Kauppakeskus Willaa vastapäätä. Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta osoitteesta Hämeenkatu 14 tai takapihan parkkipaikan kautta. Parkkipaikkoja on saatavilla myös Wilhelmiinankadulla. Hyvinkäällä on maksuton pysäköinti koko kaupungin alueella. Osalla pysäköintialueista tulee käyttää pysäköintikiekkoa.

Pikkujätti Hyvinkää on n. 300 metrin päässä Rautatieasemalta.

Tarkemmat tiedot kulkuyhteyksistä löytyvät osoitteesta hyvinkaa.fi.

Yhteystiedot

Hämeenkatu 14, 3. krs
05800 Hyvinkää

010 380 8000
010 380 8349 (fax)

Aukioloajat

MA-PE 8 – 20
LA – SU 10 -16

 

 

 

 

Pikkujätti Hyvinkään laboratoriopalvelut

MA – PE 8 – 14.00

Aava Hyvinkään laboratorio 2.krs.
Aava Hyvinkään laboratorioon suositellaan ajanvarausta www.aava.fi tai soittamalla Aavan asiakaspalveluun p. 010 380 3838

Katso poikkeavat laboratorion aukioloajat täältä ( kohdasta laboratorio)
Muina aikoina Pikkujätin päivystyslaboratoriopalvelut.