Pikkujätti ja Aava muuttavat uusiin, yhteisiin toimitiloihin Tapiolassa

pikkujätti_tapiola_espoo
Aava ja Pikkujätti ovat tehneet vuokrasopimuksen uudesta toimitilasta kauppakeskus AINOAssa. Muutto vie vain parin sadan metrin päähän nykyisistä tiloista, ja näin Aava ja Pikkujätti saavat pysyä juurillaan Tapiolan ytimessä. Toiminnot pääsevät muuttamaan uusiin tiloihin vuodenvaihteessa 2020–2021.

– Aavan ja Pikkujätin tavoite on jatkossa tulla vahvemmin yhdessä esiin, jotta perheet pysyvät konsernin palvelujen parissa, ja nuoret tietävät aikuistuessaan siirtyä Aavan asiakkaiksi. Samalla haluamme ohjata Aavan asiakkaat lapsineen Pikkujättiin, sanoo Jukka Puustinen.

Pikkujätti ja Aava muuttavat vastaremontoituihin tiloihin AINOAn 2. sekä 3. kerrokseen. Paikalle pääsee kätevästi metrolla, suoraan sisätilojen kautta. Tapiolassa on myös tilavat parkkihallit, joita asiakkaat voivat hyödyntää.

– Olemme todella innoissamme saadessamme Aavan ja Pikkujätin täydentämään AINOAn palveluita. AINOAssa vieraili viime vuonna 7 miljoonaa kävijää. Uusien lääkäripalveluiden myötä, joissa huomioidaan vahvasti myös lapset, saamme palveltua asiakkaita entistä monipuolisemmin, iloitsee AINOAn kaupallinen johtaja Marja-Liisa Neuvonen.

Uusissa tiloissa koko perheen asiakaskokemusta kehitetään ja parannetaan uusien erikoisalojen ja palveluiden myötä. Helsingin Kampissa sijaitsee Aavan sairaala, mutta haluamme tarjota espoolaisille yhtä kattavaa palvelua paikallisesti.

Tapiolan uusia tiloja suunnitellaan jo, jotta ne palvelevat vuoden päästä mahdollisimman hyvin sekä pieniä että isompia asiakkaita. Respa tulee olemaan yhteinen, ja sen jälkeen tilat jakautuvat “lasten ja aikuisten maailmaan”, jotta kaikki potilaat voidaan huomioida heille sopivalla tavalla. Yhteisessä toimitilassa on noin 50 vastaanottohuonetta erikoislääkäri-, työterveyshuolto- ja lastenlääkäritoimintoihin, sekä toimenpideyksikkö, laboratorio, röntgen, ultraääni ja yhteiset sosiaalitilat henkilöstölle.

– On hienoa lähteä yhteistyössä Pikkujätin kanssa suunnittelemaan parasta mahdollista asiakaskokemusta sekä palvelun että tilojen osalta. Olemme onnekkaita, kun löysimme kehittyvässä Tapiolassa parhaat mahdolliset tilat, joissa pääsemme rakentamaan tulevaisuutta, sanoo Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio.

FacebookTwitterLinkedIn