Pikkujätin palvelut pian myös Keravalla – uudet tilat sisaryhtiö Aavan kanssa

Aava
Keväälle 2025 ajoittuva muutto mahdollistaa kaikkien Aavan palveluiden, mutta myös Pikkujätin löytyvän taas saman katon alta Keravan keskustasta.

Lääkärikeskus Aava on allekirjoittanut tänään vuokrasopimuksen uusista toimitiloista. Uusi osoite on Kauppakaari 15, johon Aavalle ja sen sisaryhtiö Pikkujätille remontoidaan nykyistä laajemmat ja valoisammat lääkärikeskustilat. 

– Olemme valtavan iloisia, kun saamme usean vuoden tilasuunnittelun ja neuvotteluiden jälkeen kertoa, että jatkamme Keravalla ensiluokkaisten palveluidemme tarjoamista alueen asiakkaille jatkossakin, Aava Keravan yksikönjohtaja Kati Oksa iloitsee. 

Lääkärikeskus Aava on toiminut Keravalla vuodesta 1979 alkaen. Viime vuosina Aavan palvelut ovat kuitenkin olleet hajallaan Kauppakaari 1:n, Sampolan ja Terveyspuiston toimipisteissä. 

Uusien tilojen myötä Aavan kaikki palvelut niin henkilö- kuin työterveysasiakkaille pääsevät taas yhteisiin tiloihin keskeiselle paikalle Keravan keskustaan. Yhteisen katon alle saadaan myös pikkusisar Pikkujätti, joka palauttaa lasten ja nuorten lääkäripalvelut takaisin Keravalle. 

Muuttovalmista keväällä 2025 

Läpikotaisin remontoitavassa kiinteistössä Aavan ja Pikkujätin vuokraamiin reilun 1000 neliön tiloihin on suunniteltu laboratorion ja kuvantamisen tilat, toimenpidehuoneet sekä 31 vastaanottohuonetta. Se on kaksi huonetta ja parisataa neliötä enemmän kuin nykyisissä toimitiloissa. 

Toimipisteen koon kasvattamisen sijaan tärkeämpää Keravan toimitilojen uudistuksessa on panostus asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvointiin. 

– Uuden tilan suunnittelussa on otettu huomioon ennen kaikkea viihtyvyys. Jokaiseen vastaanottohuoneeseen tulee luonnonvaloa ja alallemme tärkeät äänieristys ja ilmanvaihtoasiat on huomioitu aiempaa tilaa tarkemmin jo sopimusvaiheessa, Aavan ja Pikkujätiin talous- ja kiinteistöjohtaja Lauri Purola kertoo. 

Kohteen rakentajaksi on valittu suomalainen pörssiyhtiö SRV. Muuttamaan lääkärikeskukset pääsevät näillä näkymin 2025 touko-kesäkuun vaihteessa.

Lisätietoja 

Lauri Purola 
Talousjohtaja Aava ja Pikkujätti 
p. 040 922 3050 
lauri.purola@aava.fi 
 
Kati Oksa 
Aava Keravan yksikönjohtaja 
p. 050 413 6868 
kati.oksa@aava.fi 

FacebookTwitterLinkedIn