Eija Nikkanen

Ammatillisia kiinnostuksen kohteitani lastenneurologina ovat mm.
ADHD, oppimisvaikeudet,
neuropsykiatriset oireistot,
migreeni/päänsärky

Jaanamarja Nopola-Hemmi

Päänsärky, migreeni, kohtausoireet, epilepsia. Vauvojen neurologiset oireet ja kehitysseuranta. Kehityksen poikkeavuudet, oppimisvaikeudet ja lukihäiriö (lääkärinlausunnot yo-tutkintoa varten).

Satu Elina Kivitie-Kallio

Olen lastenlääkäri, lastenneurologi, dosentti ja psykoterapeutti. Minulla on 25 vuoden työkokemus Helsingin yliopistollisesta keskussairaalasta ja yksityisvastaanottoa olen pitänyt reilun parin vuosikymmenen ajan. Hoidan kaikenlaisia lasten terveyteen liittyviä akuutteja (äkilliset sairastumiset, infektiotaudit jne) ja pitkäaikaisia ongelmia. Lapsen kehitykseen ja käytökseen liittyvät pulmat ja kysymykset ovat minulle tuttuja ja omaan pitkän kokemuksen lasten ja nuorten neuropsykiatrisista sairauksista (ADHD, autisminkirjo jne). Laaja-alainen osaamiseni takaa terveydenhuollon palveluverkoston hyvän tuntemuksen ja ratkaisukeskeinen asenteeni ei jätä asioita kesken. Olen myös kokenut tekemään etävastaanottoja, joten video- ja puhelinvastaanotot sujuvat läheltä ja kaukaa hyvin.

Kai Eriksson

Olen lastenneurologian erikoislääkäri ja dosentti. Hoidan kaikkia lastenneurologisia sairauksia, oireita ja ongelmia, joista minulla on yli 30 vuoden kokemus yliopistosairaalasta.
Olen vastannut saman ajan myös lääketieteen lisensiaattiopetuksen järjestämisestä ja lastenneurologian erikoislääkärikoulutuksesta sekä alan kehittämisestä ja palveluiden organisoinnista Pirkanmaalla.

Kliiniset osaamisalueeni:

* neurologiset oireet ja ongelmat, päänsärky, migreeni, ADHD epäily
* lasten kohtausoireet ja epilepsia
* kehitykselliset vaikeudet, kehitysvammaisuus

Margit Overmyer

Olen kiinnostunut akuutista lastenneurologiasta ja lapsen neurologisesta kehityksestä. Minulla on kokemusta erityisesti lasten epilepsiasta ja kuntoutuksesta.
Hoidan 0-16 vuotiaita asiakkaita.

Veera Hölttä

Erityisosaamisaluettani ovat päänsärky sekä aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriöt. Lisäksi hoidan vastaanotollani mielelläni yleisiä lastenneurologisia pulmia, kuten oppimisvaikeuksia ja kohtausoireita.

Tuuli Immonen

Tervetuloa vastaanotolleni. Olen lastenneurologi ja erityisesti kiinnostunut lasten ja nuorten päänsärystä ja migreenistä. Hoidan mielelläni lastenneurologisia ongelmia kuten kohtausoireita, epilepsiaa, vauvojen neurologisia oireita, kehityksen poikkeavuuksia ja oppimisvaikeuksia.

Emil Bäckman

Tervetuloa vastaanotolleni, olen lastenneurologian erikoislääkäri, hoidan ja diagnosoin lasten ja nuorten ongelmista erityisesti:

* Päänsärkyvaivat, migreenit
* Kohtaukselliset oireet, epilepsiat
* Kehityksen haasteet, oppimispulmat
* Tarkkaamattomuus- ja vuorovaikutushaasteet
* Lihasheikkous ja koordinaatiovaikeudet
* Uniongelmat

Tarvittaessa hoidan vastaanotollani myös yleisimpiä lastentauteja, kuten infektioita ja muita akuutteja vaivoja.

Minna Liukkonen

Olen lastenneurologiaan erikoistuva lääkäri. Osaamisalueeseeni kuuluu lasten päänsärky, kehitykselliset vaikeudet, oppimisvaikeudet, tarkkaavuushäiriöt ja kohtausoireet. Minulla on myös hyvä kokemus lasten infektioiden hoitamisesta. En hoida lasten allergioihin liittyviä asioita, pitkittyneitä vatsa/suolistovaivoja tai kasteluvaivoja.