Prislista

Prislista

1.1.2021 specialistläkarnas mottagningar:

mottagningsbesök 20 min från 95 €
mottagningsbesök 30 min från 105 €

Mottagning på lördagar:
mottagningsbesök 20 min från 130 €

Mottagning på söndagar och helgdagar:
mottagningsbesök 20 min från 160 €

Expeditionsavgift 20,90 €.

Kanta-tjänsterna
Tjänsteleverantörer inom den privata hälso- och sjukvården är skyldiga att delta i kostnaderna för Nationella hälso- och sjukvårdsarkivet (Kanta-tjänsterna). Pikkujätti faktureras för Kanta-tjänsterna och för att täcka dessa kostnader debiteras kunderna en extra kostnad på 2,00 €/besök för läkarmottagningar och behandlingar. I avgiften ingår även utgifter som uppstår av användningen av eRecept.

PikkuTsätti-tjänsten
PikkuTsätti Läkarkonsultationå vardagar kostar kontakten 69 € per konsultationsgång. På veckoslut och helgdagar 89 € per konsultationsgång.

Det är möjligt att via tjänsten få ett recept för vård av barn när Tsätti-läkaren utifrån de uppgifter som angetts i distanstjänsten konstaterar att ordinationen av ett recept är nödvändigt ur behandlingssynpunkt, utan att man behöver besöka mottagningen.

För sjukskötarens besök och andra åtgärder debiterar vi enligt en prislista som finns på Pikkujättis läkarcentraler.

Noggrannare prisuppgifter finns på Pikkujättis läkarcentraler.
Vi förbehåller oss rätten till prisändringar.

Vänligen notera att fr.o.m den 22 mars 2021 accepterar vi inte längre kontant som betalningsmetod. Därefter accepteras endast bankkort och kreditkort, Pikkujätti/Aava –konto (Resurs Bank Ab) och försäkringsbolagens betalningsförbindelser.