Pikkujätti Tammerfors Ratina

Hatanpään valtatie 3, 33100 Tammerfors

Boka tid

Välkommen till Pikkujätti Tammerfors Ratina

Läkarcentralen Pikkujätti för barn och unga och Läkarcentralen Aava öppnade en ny, renoverad läkarcentral i köpcentret Ratina i Tammerfors i november 2020.

Barnläkarna på Pikkujätti har flera decenniers erfarenhet av olika barnsjukdomar. De betjänar såväl små som stora barn, på ett vänligt och professionellt sätt. Utöver specialistläkartjänster erbjuder läkarcentralen även laboratorie-, vaccinerings- och röntgentjänster, omfattande astma- och allergiundersökningar samt barnsjukskötar- och barnrådgivningstjänster.

Reception och laboratorium

  • Mån–Fre 8.00–19.00
  • Lör-Sön 10.00–17.00

Avvikande öppettider:

  • 22.-23.6. stängd

Röntgen

  • Mån–Fre 8.00–19.00

Röntgen avvikande öppettider:

  • Lör-Sön 22.-23.6. stängd

Läge

Vårt nya verksamhetsställe ligger i en av köpcentret Ratinas tre byggnader, Ratinan Kulma, som har renoverats i köpcentrets gamla funkisdel. Ratinan Kulma ligger i hörnet av Hatanpään valtatie och Suvantokatu. Pikkujätti hittar du bredvid entrén vid Hatanpään valtatie. Våra lokaler är lättillgängliga för alla.

Kollektivtrafik

Mer information om trafikförbindelser finns på adressen ratina.fi/info/. Om du kommer med kollektivtrafiken eller till fots, är det enklast att gå in via entrén vid Hatanpään valtatie.

Parkering

Om du lämnar bilen i Ratinas parkeringshus, följ skyltarna med texterna ”Ratinan Kulma” och ”Hatanpään valtatie” i köpcentret.

Adress

Hatanpään valtatie 3, 33100 Tammerfors

Telefonnumren

Kundservice 010 380 8000

Kontaktpersoner

Leena Pohtamo
Chef för enhet