Tidsbokning

Tidsbokning

Boka tid

 

Du kan boka tid till Pikkujätti genom att ringa  010 380 8000 eller med internetbokning via våra hemsidor.

Via Pikkujättis tidsbokningstjänst kan man boka tid till Pikkujättis samtliga enheter. Vi strävar efter att på tidsbokningen ge kunden råd och hänvisa kunden till rätt läkare så att barnet genast får bästa möjliga vård.

Personalen vid tidsbokningen har utbildning i vårdbranschen och är proffs på kundbetjäning.

Internetbokningen fungerar med hjälp av patientens namn och personbeteckning. Om det är fråga om en ny kund ber systemet om registrering. Efter registreringen är det möjligt att boka tid via internet även om kunden inte tidigare har besökt Pikkujätti. Sökningen av mottagningstider sker enligt mottagare eller enhet.
Om den läkare du önskar inte har några lediga tider ber vi dig kontakta Pikkujättis tidsbokning på nummer  010 380 8000 .

Läkare/terapeuter har rätt att uppbära besöksavgift för besök som inte annullerats.

Annullering av besök eller ändring av tidsbokning bör ske senast 2 timmar innan den reserverade besökstiden antingen via annulleringslänken som medföljer bokningsbekräftelsen via Internet eller via vår telefonservice.

Ifall du är tvungen att annullera eller flytta ditt besök och det är mindre än 2 timmar till ditt reserverade besök, skall du alltid annullera besöket eller reservera en ny tid direkt till vår telefonservice  010 380 8000 (Samtalsavgiften är 0,08 €/min + lokalnätsavgift för trådtelefon eller mobiltelefonavgift ifall samtalet görs med mobiltelefon).

Ifall det är mindre än 2 timmar till ditt besök har läkaren/terapeuten rätt att uppbära besöksavgift för det inställda besöket. Expeditionsavgiften uppbärs inte. Avbokningar eller ändring av redan reserverade tider tas inte emot per e-post eller sms.

Vi bandar våra tidsbokningssamtal för att utveckla vår service. Banden används endast i utbildningen av personer som sköter tidsbokningen samt vid behov för verifiering av bokningar.

VID PROBLEM MED TIDSBOKNINGEN VIA INTERNET VÄNLIGEN KONTAKTA PIKKUJÄTTIS TIDSBOKNING TFN NYLAND  010 380 8000.