Yleiset asiointiohjeet

Yleiset asiointiohjeet

Pikkujätti huolehtii Sinun ja lapsesi sekä henkilökunnan turvallisuudesta

Tutustu oman asemasi  saapumisohjeeseen ennen vastaanotolle tuloa ja lue hengitystieoireisten ja muiden asiakkaiden asiointiohjeet alla olevista linkeistä ennen ajanvaraamista asemalle.

  • Lapsen mukana vastaanotolle on hyvä tulla mieluiten vain yksi aikuinen, ilman sisaruksia.
  • Asemalle ei pidä tulla liian aikaisin ennen sovittua ajanvarausta.
  • Jokaisen toimipisteemme ovella on vastassa hoitaja joka ohjaa jokaisen tulijan omaan odotus- tai asiointipaikkaan. Sijoitamme jokaisella asemalla infektiopotilaat erilleen muista potilaista ja myös infektiopotilaat eristetään toisistaan asioinnin ajaksi. Näillä toimenpiteillä varmistamme, että Sinä ja potilaasi voitte sujuvasti asioida meillä. Noudatattehan henkilökunnan antamia ohjeita.
  • Hygieniasyistä odotustilojen ja vastaanottohuoneiden tavaroita, kuten leluja, kirjoja, aikakauslehtiä ja  seinäpelejä on poistettu käytöstä toistaiseksi.Huolehdithan käsihygieniasta omalta ja lapsesi osalta. Käsidesiä on tarpeen käyttää heti asemalle tullessa ja myös sieltä pois lähtiessä.
  • Huolehdithan myös että lapsesi yskii ja aivastaa hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan, toimi näin myös itse. Toimipisteissämme on tarjolla suusuojuksia tarvittaessa.


KATSO PIKKUJÄTIN ASIOINTIOHJEET 

LUE LISÄÄ