Vauvapoliklinikka Kuutti

Vauvapoliklinikka Kuutti

Vauvapoliklinikka ”Kuutti” on imeväisikäisten vauvojen pulmiin ja sairauksiin erikoistunut vastaanotto. Potilaamme ovat pääsääntöisesti 0-1 v. ikäisiä täysiaikaisena tai ennenaikaisesti syntyneitä vauvoja, joiden huolenaiheet voivat liittyä esimerkiksi lisääntyneeseen itkuisuuteen, poikkeavaan kasvuun tai kehitykseen, infektio-oireisiin tai muuhun vanhempia huolettavaan asiaan tai oireeseen.

Ensimmäinen Kuutti-poliklinikkakäynti varataan vastasyntyneiden sairauksiin erikoistuneelle lastentautien erikoislääkärille eli neonatologille ja aikaa varataan kaksoisajan verran (40 min).

Kuutti-poliklinikalla vauvaperhe voidaan tarvittaessa lähettää imeväisikäisten erityistarpeisiin perehtyneiden muiden ammattiryhmien hoitoon, kuten esimerkiksi ravitsemusterapeutille, fysioterapeutille, perhetyöntekijälle, psykologille tai terveydenhoitajalle. Käytössämme ovat myös lastenneurologin konsultaatiopalvelut.

Vauvapoliklinikka Kuutti toimii Pikkujätti Itäkeskuksessa. Vauvapoliklinikka Kuuttia vetävät  Mirka Lumia (lääketieteen tohtori, lastentautien erikoislääkäri, neonatologi) ja Irmeli Nupponen (lääketieteen tohtori, lastentautien ja neonatologian erikoislääkäri).

Pikkujätti palvelee Sinua ja lastasi:
Neuvontapalvelu ja ajanvaraus puh. 010 380 8000.
Internetajanvaraus
Etävastaanotot

Takaisin Palvelut-sivulle.

Palvelu saatavilla: