Kerro meille mielipiteesi uusista kotisivuistamme. Autat meitä kehittämään kotisivujamme myös jatkossa.

(Arvomme 30.6. mennessä kaikkien palautetta antaneiden kesken 3 kpl Pikkujätin rantapyyhkeitä ja pienen ensiapupakkauksen (á 25 €/kpl).)

Lasten lääketieteen päivä la 2.3.

Lasten lääketieteen päivä la 2.3.

Julkaistu

Lasten lääketieteen päivää vietetään lauantaina 2.3. Tiedekeskus Heurekassa.

Lasten lääketieteen päivänä koko perheelle on tarjolla elämyksellistä tietoa ja toimintaa – sekä tällä kertaa myös jättimäisiä dinosauruksia.
Laboratorioissa ja työpajoissa pääsee esimerkiksi kokeilemaan appelsiinien rokottamista ja harjoittelemaan mikroskopointia, rakentamaan DNA-malleja.

Mukaan kannattaa ottaa oma nukke tai nalle tai muu pehmolelu, jolle pääsee harjoittelemaan oikean kipsin laittamista. Kipsaaminen on märkää ja sottaista puuhaa, joten kaikkein rakkainta lelua ei ehkä kannata tuoda mukanaan. Ja jos kotona on pehmoleluja, jotka tarvitsevat uuden kodin, myös niitä voi mielellään tuoda muille kipsattavaksi!

Kaikki Heurekan näyttelyt ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Helmikuun alussa avautunut Jättimäiset dinosaurukset -näyttely sisältää liikkuvia dinosaurusrobotteja, luurankojen kopioita sekä fossiileja.

Tapahtumaan pääsevät myös aikuiset lastenlipun hinnalla (15 €), alle 6-vuotiaat maksutta. Heureka Club-kortilla maksuton sisäänpääsy. Lippuja tapahtumaan myydään vain tapahtumapäivänä Heurekan lipunmyyntipisteeltä.

Lasten lääketieteen päivän järjestävät yhteistyössä Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy, Oral Hammaslääkärit Oyj ja Lasten Oral sekä tiedekeskus Heureka.

Lasten lääketieteen päivää vietetään lauantaina 2.3. kello 10-18 Tiedekeskus Heurekassa Vantaan Tikkurilassa,

Muutokset ja lisäykset ohjelmaan ovat mahdollisia.

kuva: Lasten lääketieteen päivä la 2.3.2019

« Takaisin ajankohtaista osioon