Kerro meille mielipiteesi uusista kotisivuistamme. Autat meitä kehittämään kotisivujamme myös jatkossa.

(Arvomme 30.6. mennessä kaikkien palautetta antaneiden kesken 3 kpl Pikkujätin rantapyyhkeitä ja pienen ensiapupakkauksen (á 25 €/kpl).)

Lasten lääketieteen päivä 3.3. klo 10 – 18

Lasten lääketieteen päivä 3.3. klo 10 – 18

Julkaistu

Lasten lääketieteen päivä la 3.3.

Heureka tarjoaa koko perheelle elämyksellistä toimintaa Lasten lääketieteen päivänä lauantaina 3.3.2018. Laboratorioissa ja työpajoissa pääsee esimerkiksi kokeilemaan appelsiinien rokottamista, tutkimaan oikeita sisäelimiä mikroskoopilla, rakentamaan DNA-malleja sekä kokeilemaan miltä tuntuu pötkötellä hammaslääkärin tuolissa.

Mukaan kannattaa ottaa oma nukke tai nalle, jolle pääsee harjoittelemaan oikean kipsin laittamista. Kipsaaminen on märkää ja sottaista puuhaa, joten kaikkein rakkainta lelua ei kannata tuoda mukanaan. Jos kotona on pehmoleluja, jotka tarvitsevat uuden kodin, myös niitä voi tuoda muille kipsattavaksi!

Tapahtumatorilla järjestetään kyselyvartteja, joissa terveyden ammattilaiset vastaavat lasten esittämiin kysymyksiin. Kyselyvarteissa saat vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin vaikka hampaiden hoidosta tai flunssan parantamisesta kuin apteekin hyllyltä.

Auditorio puolestaan muuttuu teatteriesityksen näyttämöksi teatteriesityksen myötä. Myös maan mainiot sairalaklovnit ovat paikalla!

Kaikki Heurekan näyttelyt ovat avoinna. Muun muassa Tarttuvaa! -näyttelyssä tutustutaan kaikkeen mikä tarttuu. On se sitten nauru tai bakteerit. Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttely vie kävijät tulevaisuuden Suomeen ja Terveyttä teknologiasta -näyttelyssä tehdään geenitesti.

Tapahtumaan pääsevät myös aikuiset lastenlipun hinnalla á 15 e, alle 6-vuotiaat maksutta. Heureka Club-kortilla maksuton sisäänpääsy. Lippuja tapahtumaan myydään vain tapahtumapäivänä Heurekan lipunmyynnistä.

Lasten lääketieteen päivän järjestävät yhteistyössä Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy, Oral Hammaslääkärit Oyj, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim ry ja tiedekeskus Heureka.

Muutokset ja lisäykset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Heureka, Lasten lääketieteen päivä 3.3.2018

 

« Takaisin ajankohtaista osioon