Pikkujätti Tammerfors Ratina

Pikkujätti Tammerfors Ratina

Adress

Kauppakeskus Ratina, Ratinan Kulma
Vuolteenkatu 1
Besöksadress: Hatanpään valtatie 3
33100 Tammerfors

010 380 8000

Rådgivning och tidsbokning
010 380 8000
Boka tid
Öppettider

MÅN – FRE  8 – 19
LÖR – SÖN  10 – 17

Laboratorium
MÅN – FRE   8 – 19
LÖR – SÖN   10 – 17

Röntgen
MÅN – FRE   8 – 19
LÖR – SÖN   STÄNGT

Avvikande öppettider

Reception och laboratorium
FRE 15.4.  10 – 17
MÅN 18.4.  10 – 17
LÖR 30.4.  10 – 15
SÖN 1.5.  10 – 17

Röntgen
FRE 15.4.  STÄNGT
MÅN 18.4. STÄNGT

Pikkujätti finns nu i Ratina

Läkarcentralen Pikkujätti för barn och unga och Läkarcentralen Aava öppnade en ny, renoverad läkarcentral i köpcentret Ratina i Tammerfors i november 2020.

Barnläkarna på Pikkujätti har flera decenniers erfarenhet av olika barnsjukdomar. De betjänar såväl små som stora barn, på ett vänligt och professionellt sätt. Utöver specialistläkartjänster erbjuder läkarcentralen även laboratorie-, vaccinerings- och röntgentjänster, omfattande astma- och allergiundersökningar samt barnsjukskötar- och barnrådgivningstjänster.

Välkommen till en barnläkare på Pikkujätti Ratina!

Bekanta dig även med läkarcentralen Aavas tjänster.

Du kan känna dig trygg när du besöker oss

Pikkujätti Ratina har separata behandlingsrum för infektionspatienter och övriga patienter. Vi visar kunderna direkt från entrén till egna vänt- och behandlingsrum. På infektionsmottagningen gör vi vid behov även coronatester.

När du bokar tid, vänligen observera att du kan välja mellan ”Infektionsmottagning Tammerfors Ratina” och ”Pikkujätti Tammerfors Ratina”. Du kan även träffa våra läkare på distans.

Coronavirustestning av barn på Pikkujätti Tammerfors Ratina

Om du misstänker att ditt barn har smittats av coronaviruset, börja med att boka tid till (distans)mottagning hos läkare. Vänligen observera att vi på Pikkujätti Ratina gör coronatester utifrån en medicinsk bedömning. Detta innebär att man alltid behöver en läkarremiss till ett coronavirustest. Du kan boka provtagningstid för ditt barn via Pikkujättis tidsbokning på nätet (välj verksamhetsstället PJ Tampere Ratina infektiovastaanotto) eller genom att ringa vår rådgivningstjänst 010 380 8000.

Läs svaren på de vanligaste frågorna på sidan coronavirustest för barn.

Betalning

På Pikkujätti kan du betala med bank- eller kreditkort, via Pikkujätti-konto (Resurs Bank Ab) eller med försäkringsbolags betalningsförbindelser. Vänligen observera att vi inte tar emot kontanter på Pikkujätti Ratina.

Med Pikkujätti-konto får du flexibel betalningstid och kan betala ditt inköp på en gång eller välja ett betalningsalternativ som passar dig.

Prislista


Ankomst

Vårt nya verksamhetsställe ligger i en av köpcentret Ratinas tre byggnader, Ratinan Kulma, som har renoverats i köpcentrets gamla funkisdel. Ratinan Kulma ligger i hörnet av Hatanpään valtatie och Suvantokatu. Pikkujätti hittar du bredvid entrén vid Hatanpään valtatie. Våra lokaler är lättillgängliga för alla.

Om du kommer med kollektivtrafiken eller till fots, är det enklast att gå in via entrén vid Hatanpään valtatie. Mer information om trafikförbindelser finns på adressen ratina.fi/info/.

Parkering

Om du lämnar bilen i Ratinas parkeringshus, följ skyltarna med texterna ”Ratinan Kulma” och ”Hatanpään valtatie” i köpcentret.