Pikkujätti Turku

Pikkujätti Turku

Pikkujätti Åbo är en finländsk specialläkarstation för barn och unga som är belägen i Kuppis i Åbo. Utöver specialläkartjänster för barn och unga erbjuder läkarstationen även laboratorietjänster. (Det finns ingen röntgen på läkarstationen.)

Pikkujätti är en finländsk kedja av barnläkarstationer som är specialiserad på hälso- och sjukvård för barn och unga och som har verkat i södra Finland i mer än 30 år. Pikkujätti är känt för sin barnvänliga och kunniga personal, inklusive läkarna och övriga specialister.

På Pikkujätti Åbo betjänas du och ditt barn av bland annat barnläkare och öronläkare.
Information om våra läkare finns på sidan Specialister i Åbo.

Information om alla tjänster som erbjuds av Pikkujätti Åbo finns på sidan Tjänster i Åbo.

Pikkujätti Åbos rådgivningstjänst och tidsbokning betjänar på telefonnummer 010 380 8000. Du kan enkelt boka tid via webbtidsbokningen på vår tidsbokningssida.

Pikkujätti Åbo finns i Terveyspoukama i EuroCity-byggnaden i Kuppis, nära goda trafikförbindelser. EuroCity-byggnaden har tre ingångar. Visa en karta över byggnaden.

Ingång C via Joukahainengatan 1, gå in genom skjutdörren, ta trappan eller hiss till våning 1, sväng till vänster i aulan,  Pikkujätti  Åbo finns i Terveyspoukama.
Ingång A
via Joukahainengatan och innergården, därifrån når du enkelt Pikkujätti Åbo även med barnvagn. Dörren är  låst efter klockan 17.
Ingång B gå in från Artillerigatan, utanför byggnadens huvudingång finns trappor.

Reseplaneraren (https://www.foli.fi/sv/den-nya-reseplaneraren) är en tjänst som tillhandahålls av Åboregionens kollektivtrafik Föli, där användare av kollektivtrafiken kan hitta rutter och tidtabeller.
Bussar: linjerna 32A, 32, 42, 60, 92, 93, 221, 709

Parkering: Parkkihalli P-Intellligate 

Q-Park, Joukahainengatan 3–5. Eftersom parkeringshuset saknar hiss måste personer som har med sig barnvagnar ta sig ut längs infarten för bilar. Från Q-park följ Mauno Electrocity  skyltar till Pikkujätti Åbo. Parkeringshuset stänger klockan 17.  Utanför Joukahainengatan 3 finns det 1 h platser med P-skiva.
Övriga parkeringsplatser är markerade med P på kartan.

Kontaktuppgifter
Joukahainengatan 1, EuroCity, Terveyspoukama
20520 ÅBO

010 380 8000

Öppettider

MÅN–FRE 8–20
LÖR–SÖN 10 – 15