Pikkujätti Turku

Pikkujätti Turku

HUOM!
Pikkujätille on ensiarvoisen tärkeää, että voit asioida meillä turvallisesti.
Tästä syystä olemme järjestäneet asemiemme toiminnan uudelleen siten, että ei-infektiossa olevat potilaat hoidetaan erillään infektiopotilaista.

Pikkujätti Turun erityisjärjestelyt ovat yhteistyössä Lääkärikeskus Aavan kanssa. Olethan yhteydessä neuvontapalveluumme 010 380 8000 ennen tuloasi, niin varmistamme teille turvallisen asioinnin. Lue lisää erityisjärjestelyistämme tästä.

SAAPUMISOHJE
Soita tullessasi ovikelloa. Pikkujätti Turussa ohjataan asiakkaat heti sisäänkäynnin yhteydessä hoitajan arvion perusteella omiin odotus- tai hoitotiloihin.Toiminnallamme pyrimme suojaamaan sekä asiakkaitamme että  hoitohenkilökuntaa niin, että jokainen asiakkaamme saa parasta mahdollista hoitoa,turvallisesti. 

Jos tulet Uudenmaan maakunnasta, pääset asioimaan lääkäriasemillemme näyttämällä rajatarkastuksessa ajanvarausvahvistusta, jonka saat sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Jos et saa ajanvarausvahvistusta, ota yhteys neuvontapalveluumme 010 380 8000.

 

Pikkujätti Turku on lapsille ja nuorille suunnattu suomalainen erikoislääkäriasema Turun Kupittaalla. Lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on saatavilla laboratoriopalvelut. (Asemalla ei ole saatavilla röntgenpalveluita.)

Pikkujätti on suomalainen lastenlääkäriasemaketju, joka on erikoistunut lasten ja nuorten terveydenhoitoon ja on toiminut yli 30 vuotta Etelä-Suomen alueella. Pikkujätti on yleisesti tunnettu lapsiystävällisestä ja ammattitaitoisesta hoitohenkilökunnasta, lääkäreistä ja muista asiantuntijoista.

Pikkujätti Turussa Sinua ja lastasi palvelevat mm. lastenlääkäri ja korvalääkäri.
Katso lääkärimme Turun asiantuntijat-sivulta.

Pikkujätti Turun kaikkiin palveluihin voit tutustua Turun palvelut-sivulta.

Ympäristömme on suunniteltu lapsiperheille ja löydätkin meiltä lämpimät lisäpalvelut:

  • Mikron ruuan lämmitystä varten
  • Maksuttoman kahvitarjoilun asiakkaille
  • Nuorten ja lasten hoitamiseen erikoistuneet lääkärit ja hoitajat
  • Kätevät ruokailupaikat lähellä toimipistettä
  • Leikkipaikan lapsille
  • Hellävaraiset laboratoriopalvelut

Lapsiperheiden arkeen suunnitellut lääkäri- ja terveydenhuoltopalvelut Pikkujätti Turusta

Pikkujätti Turun neuvontapalvelu ja ajanvaraus palvelee Sinua puhelinnumerossa 010 380 8000. Ajanvarauksen voi tehdä vaivattomasti internetajanvarauksen kautta ajanvaraus-sivultamme.

Pikkujätti Turku sijaitsee Terveyspoukamassa Kupittaalla EuroCity-rakennuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. EuroCity-rakennukseen on kolme sisäänkäyntiä. Katso kartta rakennuksesta.

Pääsisäänkäynti C tulee Joukahaisenkadun 1 puolelta josta pääsee hissillä 1. kerrokseen lastenvaunujen kanssa Pikkujätti Turkuun.
Liukuovista sisälle, rappuset ylös sisäaulaan ja vasemmalle jossa kyltti Terveyspoukama.
Sisäänkäynti B tulee Tykistönkadun puolelta ja rakennuksen pääoven edessä on portaat.
Sisäänkäynti A tulee Joukahaisenkadun sisäpihan kautta, josta pääsee vaivattomasti lastenvaunuilla Pikkujätti Turkuun. Ovi sulkeutuu klo 17.

Reittiopas (https://www.foli.fi/fi/uusireittiopas) on Turun seudun joukkoliikenteen Fölin tarjoama reitti- ja aikataulupalvelu joukkoliikennettä käyttäville.
Bussit: linjat 32A, 32, 42, 60, 92, 93, 221, 709

Paikoitus:
Parkkihalli P-Intelligate on avoinna 24/7. Parkkihallista pääsee kadun ylityksellä Eurocity-rakennuksen pääsisäänkäynnille ja Pikkujätti Turkuun.
Parkkihalli P-Intellligate 

Q-Park, Joukahaisenkatu 3-5. Parkkihallista ei ole hissiä, joten lastenvaunuilla joutuu tulemaan ajoreittiä pitkin ulos hallista. Q-parkista löydät perille seuraamalla Mauno Electrocityn opasteita.
Parkkihalli suljetaan klo 17. Joukahaisenkatu 3 edessä käytettävissä 1 h pysäköintikiekko paikkoja. Muut parkkipaikat löytyvät kartasta P-merkillä.

Yhteystiedot

Joukahaisenkatu 1, EuroCity, Terveyspoukama
20520 TURKU

010 380 8000
+358103808399 (fax)

 

Aukioloajat

MA – PE 8 – 20
LA – SU 10 – 15