Pikkujätti Ratina, Tampere

Pikkujätti Ratina, Tampere

Osoite

Kauppakeskus Ratina, Ratinan Kulma
Vuolteenkatu 1
Käyntios: Hatanpään valtatie 3
33100 TAMPERE

010 380 8000

Neuvontapalvelu ja ajanvaraus
010 380 8000
Siirry verkkoajanvaraukseen
Aukioloajat

MA – PE  8 – 19
LA – SU  10 – 17

Laboratorio
MA – PE   8 – 19
LA – SU   10 – 17

Röntgen
MA – PE   8 – 19
LA – SU   suljettu

Poikkeavat aukioloajat
Vastaanotto ja laboratorio
PE 15.4.  10 – 17
MA 18.4.  10 – 17
LA 30.4.  10 – 15
SU 1.5.  10 – 17
Röntgen
PE 15.4.  SULJETTU
MA 18.4. SULJETTU

Pikkujätti saapui Ratinaan

Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti ja lääkärikeskus Aava avasivat uuden, vasta remontoidun lääkärikeskuksen Tampereella kauppakeskus Ratinassa marraskuussa 2020.

Pikkujätin lastenlääkäreillä on vuosikymmenien kokemus eri lastentaudeista. He palvelevat ystävällisesti ja ammattitaidolla niin pienet kuin isotkin lapsipotilaat. Erikoislääkäripalveluiden lisäksi asemalla on tarjolla laboratorio-, rokotus- ja röntgenpalvelut, kattavat astma- ja allergiatutkimukset sekä lastensairaanhoitaja- ja lastenneuvolapalvelut.

Tervetuloa lastenlääkärille Pikkujätti Ratinaan!

Tutustu myös lääkärikeskus Aavan palveluihin.

Lasten koronavirustestaus Tampere Ratinassa

Mikäli epäilet lapsellasi koronavirustartuntaa, varaathan ensin ajan lääkärin (etä)vastaanotolle. Otathan huomioon, että teemme Pikkujätti Ratinassa testausta lääketieteellisen arvion perusteella. Koronavirustestiin tarvitaan siis aina lääkärin lähete. Voit varata lapsellesi ajan näytteenottoon Pikkujätin nettiajanvarauksesta (valitse palveluksi Koronatesti) tai soittamalla neuvontapalveluumme 010 380 8000.

Mikäli lapsella tai lapsen saattajalla on yksi tai useampi seuraavista oireista, ilmoittautukaa ystävällisesti henkilökunnallemme asemalle saavuttuanne.

  • Kuume
  • Yskä/nuha
  • Kurkkukipu
  • Ripuli /oksentelu

Lisätietoja: Yleiset asiointiohjeet Pikkujätissä

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustesti lapselle -sivulta.

Maksaminen

Pikkujätissä maksuvälineinä käyvät pankkikortti, luottokortti, Pikkujätti-tili (Resurs Bank Ab) sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset. Käytössämme on myös If Suorakorvaus. Huomioithan, että emme ota Pikkujätti Ratinassa käteisrahamaksua vastaan.

Pikkujätti-tilillä saat joustavasti maksuaikaa ja voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Lue lisää Pikkujätti-tilistä.

Hinnasto


Saapumisohjeet

Uusi toimipisteemme on Ratinan kauppakeskuksen Ratinan Kulmassa, joka on remontoitu kauppakeskuksen vanhaan funkkisosaan. Ratinan kulma sijaitsee Hatanpään valtatien ja Suvantokadun kulmassa. Pikkujätti on valtatien puoleisen sisäänkäynnin vieressä. Tiloihimme on esteetön kulku.

Jos saavut meille julkisilla kulkuvälineillä tai jalan, kannattaa sisään tulla Hatanpään valtatien puoleisesta ovesta. Lisätietoa liikenneyhteyksistä saat osoitteessa ratina.fi/info/

Pysäköintiohjeet

Jos tulet autolla Ratinan parkkihalliin, seuraa kauppakeskuksessa Ratinan kulma / Hatanpään valtatie -opasteita.


Lue lisää:

Pikkujätti ja Aava avaavat Tampereella uuden toimipisteen