Kerro meille mielipiteesi uusista kotisivuistamme. Autat meitä kehittämään kotisivujamme myös jatkossa.

(Arvomme 30.6. mennessä kaikkien palautetta antaneiden kesken 3 kpl Pikkujätin rantapyyhkeitä ja pienen ensiapupakkauksen (á 25 €/kpl).)

Kiitos asiakkaillemme!

Kiitos asiakkaillemme!

Julkaistu

Pikkujätti kiittää asiakkaitaan menneestä  vuodesta. Pikkujätillä on ollut ilo palvella lapsia ja nuoria sekä perheitä jo yli 30 vuotta. Upeita palautteita on saatu lukea  vuosien varrelta mm. asiakaspalauteohjelman, asiakastyytyväisyyskyselyiden ja Facebook:n kautta.

Pikkujätti sai erinomaiset asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset  palveluistaan asiakkailta. Kokonaistyytyväisyys käyntiin Pikkujätissä oli huikeat 4,5/5. Kokonaistyytyväisyys sisälsi mm. käynnin sujuvuus (4,6/5), lääkärin/terapeutin vastaanotto tutkimus tai hoito (4,5/5), sairaanhoitajan vastaanotto (4,6/5) ja laboratoriopalvelut (4,5/5).
Pikkujätti kiittää asiakkaita myös Facebook-arvosteluista, jotka ovat erinomaista luettavaa  arvosanaltaan 4,8/5,  joka perustuu  63 henkilön antamaan  mielipiteeseen  (7.1.2019).
Kaikesta huolimatta välillä sattuu ja tapahtuu. Kaikesta otamme opiksemme oli se negatiivista tai positiivista palautetta, jotta voimme kehittää palveluitamme juuri Teitä varten myös tulevaisuudessa.

Kiitos asiakkuudestanne. Olette meille tärkeitä.
Pikkujätin henkilökunta, lääkärit ja terapeutit toivottavat hyvää alkanutta uutta vuotta 2019.

 

Asiakas- ja Facebook-palautteita:

”Huippupalvelua kerta toisensa jälkeen, kiitos.”

”’Ajan saa nopeasti, asiantunteva ja luottamusta herättävä lääkärikokemus.”

”Hyvä ja lasta kunnioittava palvelu,  ihanat lääkärit ja hoitajat. Aina ollaan apu saatu”  

”Pikkupotilaan sekä vanhempien kohtaaminen on omaa luokkaansa. Tulee heti tunne että täältä todella saa apua ja minua vanhempana kuunnellaan ja kokemukseni esimerkiksi lapsen terveydentilasta otetaan tosissaan. Tämä onkin se suurin syy miksi teillä niin ahkerasti käydään.”

 

 

« Takaisin ajankohtaista osioon