Influenssarokotteet koko perheelle

Influenssarokotteet koko perheelle

Julkaistu

Pikkujätistä saa influenssarokotteet koko perheelle.
Vaihtoehtona on pistettävä influenssarokote tai nenäsumuterokote, joka on suunnattu 2-17 -vuotiaille lapsille. Useampi aikuinen kokeekin sumutteena annettavan rokotteen miellyttävämpänä vaihtoehtona lapselle.
Perheen toive ja hoitajan arviointi rokotteen soveltuvuudesta vaikuttaa influenssarokotteen valintaan. Molemmat rokotteet suojaavat samoilta influenssakannoilta. Suojan saamiseksi influenssaa vastaan tulee rokote ottaa joka vuosi. Matkailijoiden on hyvä muistaa ja ottaa influenssarokote osana matkailijoiden rokotuksia.

Pikkujätissä on tarjolla sekä nenäsumutteena että pistoksena annettavia influenssarokotteita.

  • Pistoksena annettavien influenssarokotteiden  Vaxigrip Tetra-rokotteen hinta on 36 €  (sis.rokotteen ja sen antamisen).
  • Nenäsumuterokote Fluenz Tetra on käytössä 2-17-vuotiaille ja rokotteen hinta on 66 €  (sis. rokotteen ja sen antamisen) Nenäsumuterokotteeseen varataan aika ajanvarauksen kautta puh. 010 380 8000  (rokotteen saatavuuden varmistamiseksi).

Pikkujätin rokotushoitaja rokottaa tarvittaessa koko perheen. Varaathan jokaiselle influenssarokotettavalle oman ajan.
Influenssarokotteiden ajat varataan Pikkujätin internetajanvarauksen kautta (erikoisalat ja palvelut:rokotushoitaja) tai ajanvarauksen kautta numerosta 010 380 8000.

Tervetuloa koko perhe vastaanotolle.

Lue lisää nenäsumutteena annettavasta influenssarokotteesta

Lue influenssarokotteesta

Lue lisää Pikkujätti Turun Kupittaan avajaistarjouksesta

« Takaisin ajankohtaista osioon