Influenssarokotteet koko perheelle

Influenssarokotteet koko perheelle

Julkaistu

Pikkujätistä saa influenssarokotteet koko perheelle.
Huomioithan, että  pistoksena otettava influenssarokote on jo saatavilla Pikkujätti-asemilta  ja nenäsumutteena annettava rokote tulee viikolla  45 alkaen (alustava aikataulu) Pikkujätti-asemille.

Vaihtoehtona on pistettävä influenssarokote tai nenäsumuterokote, joka on suunnattu 2-17 -vuotiaille lapsille. Useampi aikuinen kokeekin sumutteena annettavan rokotteen miellyttävämpänä vaihtoehtona lapselle.
Perheen toive ja hoitajan arviointi rokotteen soveltuvuudesta vaikuttaa influenssarokotteen valintaan. Molemmat rokotteet suojaavat samoilta influenssakannoilta. Suojan saamiseksi influenssaa vastaan tulee rokote ottaa joka vuosi. Matkailijoiden on hyvä muistaa ja ottaa influenssarokote osana matkailijoiden rokotuksia.

Pikkujätissä on tarjolla seuraavat influenssarokotteet:

  • Pistoksena annettavien influenssarokotteiden  Vaxigrip Tetra-rokotteen hinta on 39 €  (sis.rokotteen ja sen antamisen).
  • Nenäsumuterokote Fluenz Tetra on käytössä 2-17-vuotiaille ja rokotteen hinta on 59 €  (sis. rokotteen ja sen antamisen) Huomiothan, että rokote on saatavilla alustavasti viikosta 45 alkaen.

Pikkujätin rokotushoitaja rokottaa tarvittaessa koko perheen.
Rokotteen valintaan vaikuttaa perheen toiveen lisäksi hoitajan arvio rokotteen soveltuvuudesta asiakkaalle. Varaathan jokaiselle influenssarokotettavalle oman ajan. Voit varata ajan rokotushoitajalle netistä (erikoisalat ja palvelut: rokotushoitaja) tai ajanvarauksen kautta numerosta 010 380 8000.

Tervetuloa koko perhe vastaanotolle.

Lue influenssarokotteesta

« Takaisin ajankohtaista osioon