Hinnasto

Hinnasto

Vastaanottokäynnin hinnan määrittää kukin asiantuntija itsenäisesti. Hinnan määräytymiseen vaikuttavat muun muassa asiantuntijan pätevyys ja erikoistumisen taso.

Lääkärin määrittelemän palkkion perusteena käytetään yleensä keskimääräistä aikaa, joka häneltä kuluu asiakkaan hoitamiseen vastaanotolla sekä jälkitöissä. Jälkitöitä ovat esimerkiksi potilaskertomuksen kirjoittaminen ja tutkimustulosten läpikäynti.

Vastaanottoon liittyvistä lausunnoista, laboratorio- ja röntgentutkimuksista, toimenpiteistä, mahdollisista rokotteista sekä lääkkeistä ja tarvikkeista veloitetaan erikseen.

Jos haluat tietää tarkemmin hinnoistamme, ota ystävällisesti yhteyttä Pikkujätti neuvontapalveluun 010 380 8000.

 

Erikoislääkäreiden vastaanottohinnat alkaen:

Vastaanotot asemalla

  • vastaanottokäynti 20 min arkena alkaen 98,00 €
  • vastaanottokäynti 30 min arkena alkaen 108,00 €
  • vastaanottokäynti 20 min lauantaina alkaen 134,00 €
  • vastaanottokäynti 20 min sunnuntaisin ja arkipyhinä alkaen 165,00 €

Puhelimitse tapahtuvat etävastaanotot

  • Puhelinvastaanotto 20min arkena alkaen 85,00 €
  • Puhelinvastaanotto 20min viikonloppuisin ja arkipyhinä alkaen 120,00 €.

Vastaanottohintoihin lisätään poliklinikkamaksu 22,90 € ja Kantamaksu 2,10 €.

Lisäksi käydessänne Pikkujätin asemalla, olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaidemme ja henkilökuntamme suojaamiseen sekä asemamme tilojen tehostettuun siivoamiseen infektiovastaanotoilla. Tästä johtuen lisäämme 7,50 € tai 15,40 € kattamaan suojatarvikkeiden, desinfioinnin ja erityisjärjestelyiden lisäkustannuksia, palvelun vaatimuksista riippuen.

Vastaanotot ovat Kela-korvattavia. Kela-korvauksen saa tallentamalla lapsen voimassaolevan Kela-kortin tiedot PikkuTiedot-palveluumme, tai näyttämällä Kela-korttia asemalla maksun yhteydessä.

 

Pikkujätin lastenlääkäri –chat PikkuTsätti

  • arkisin 74,00 €
  • viikonloppuisin ja arkipyhinä 94,00 €.

Ei muita kuluja. PikkuTsätti on Kela-korvattava. Kela-korvauksen saa tallentamalla lapsen voimassaolevan Kela-kortin tiedot PikkuTiedot –palveluumme.

 

Muut palvelut

  • Veloitamme sairaanhoitajan käynneistä, laboratorionäytteistä ja muista toimenpiteistä erillisen hinnaston mukaan.
  • Muun kuin Aavan tai Pikkujätin lääkärin lähetteellä laboratorioon tulevilta veloitetaan näytteiden lisäksi näytteenottomaksu 36,60 €.

Kanta-palvelut

Yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat ovat velvollisia osallistumaan Kansallisen Terveysarkiston (Kanta-palvelut) kustannuksiin.  Kanta-palveluista laskutetaan Pikkujättiä ja näiden kulujen kattamiseksi joudutaan asiakkailta perimään lisämaksua lääkäreiden vastaanotoista ja toimenpiteistä 2,10 € /kerta. Maksu sisältää myös eReseptin käytöstä syntyviä kuluja.

Varatun ajan peruminen

Mahdolliset muutokset  vähintään 12 tuntia ennen varattua aikaa joko ajanvarauksen vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta, tai soittamalla numeroon 010 380 8000. Aikaa ei voi perua sähköpostitse.

 

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.