Hinnasto

Hinnasto

HINNASTO 1.1.2021

Vastaanottokäynnin hinnan määrittää kukin asiantuntija itsenäisestiHinnan määräytymiseen vaikuttavat muun muassa asiantuntijan pätevyys ja erikoistumisen tasoLääkärin määrittelemän palkkion perusteena käytetään yleensä keskimääräistä aikaa, joka häneltä kuluu asiakkaan hoitamiseen vastaanotolla sekä jälkitöissä. Jälkitöitä ovat esimerkiksi potilaskertomuksen kirjoittaminen ja tutkimustulosten läpikäynti.

Vastaanottoon liittyvistä lausunnoistalaboratorio- ja röntgentutkimuksista, toimenpiteistä, mahdollisista rokotteista sekä lääkkeistä ja tarvikkeista veloitetaan erikseen.

Jos haluat tietää tarkemmin hinnoistamme, ota ystävällisesti yhteyttä Pikkujätti neuvontapalveluun 010 380 8000.

Erikoislääkäreiden vastaanottohinnat alkaen:

Vastaanottohinnat arkisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 95,00 €
vastaanottokäynti 30 min alkaen 105,00 €

Vastaanottojen suositushinnat lauantaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 130,00 €

Vastaanottojen suositushinnat sunnuntaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 160,00 €

Poliklinikkamaksu 20,90 €

Kantamaksu 2,00 €/kerta.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaidemme ja henkilökuntamme suojaamiseen sekä asemamme tilojen tehostettuun siivoamiseen infektiovastaanotoilla, tästä johtuen lisäämme 6 € tai 13 € euroa kattamaan suojatarvikkeiden, desinfioinnin ja erityisjärjestelyiden lisäkustannuksia, palvelun vaatimuksista riippuen.

Erikoislääkäreiden etäpalveluiden hinnat:

Kelakorvaus erikoislääkärin etäpalvelusta 12,00 € ja erikoistuvan etäpalvelusta on 8,00 €.

Puhelinvastaanoton suositushinnat:

  • arkisin 15-20 min 85,00 €
  • viikonloppuisin ja arkipyhinä 120,00 €.

Pidemmät puhelinvastaanotot määräytyvät lääkärikohtaisesti mm. erikoisalan ja vastaanoton pituuden mukaan.

Hintaan lisätään Kantamaksu 2,00 € ja poliklinikkamaksu 10,45 €.

 

PikkuTsätti:

  • arkisin 69,00 € / yhteydenotto
  • viikonloppuisin ja arkipyhinä 89,00 € / yhteydenotto.

Ei muita maksuja.

 

Muut palvelut:

Veloitamme sairaanhoitajan käynneistä, laboratorionäytteistä ja muista toimenpiteistä erillisen hinnaston mukaan.
Kanta-palvelut
Yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat ovat velvollisia osallistumaan Kansallisen Terveysarkiston (Kanta-palvelut) kustannuksiin.  Kanta-palveluista laskutetaan Pikkujättiä ja näiden kulujen kattamiseksi joudutaan asiakkailta perimään lisämaksua lääkäreiden vastaanotoista ja toimenpiteistä 2,00 € /kerta. Maksu sisältää myös eReseptin käytöstä syntyviä kuluja.
Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät pankkikortit, luottokortit, Pikkujätti-tili (Resurs Bank Ab) sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset.
Seuraavilla asemilla voit maksaa myös käteisellä: Pikkujätti Hyvinkää, Pikkujätti Järvenpää, Pikkujätti Itäkeskus, Pikkujätti Kamppi, Pikkujätti Myyrmäki, Pikkujätti Tapiola.  Emme ota vastaan 200 € ja 500 € seteleitä.

Pikkujätti-tili
Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?
Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisellä hakemuksella tai toimipisteissämme asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.
Lue lisää tai hae rahoitusta täältä.

 

If Suorakorvaus
Maksuton If Suorakorvaus -palvelu on käytössäsi kaikissa Pikkujätin yksiköissä. If Suorakorvauksen avulla käynti lääkärissä sujuu entistä vaivattomammin, sillä teemme vahinkoilmoituksen puolestasi. Sinä maksat lääkäriaseman kassalla useimmiten pelkän omavastuun, ja If maksaa korvauksen suoraan lääkäriasemalle. (Suorakorvaus ei ole käytössä vielä PikkuTsätissä)

Palvelun käyttö edellyttää, että asiakkaalla on käytössä Ifin sairauskuluvakuutus.

Näin If Suorakorvaus toimii:

1. Kerro kassalla, että sinulla on Ifin sairausvakuutus ja anna kassalle lupa hakea suorakorvaus puolestasi.

2. Teemme lääkäriasemalla vahinkoilmoituksen puolestasi eikä sinun tarvitse ilmoittaa lääkärikäynnistä itse.

3. Pääsääntöisesti korvauspäätös voidaan tehdä heti ja sinulta veloitetaan lääkäriasemalla ainoastaan omavastuu. Omavastuun määrä riippuu vakuutuksestasi. Saat korvauspäätöksen Omille sivuillesi.

4. Tietyissä tilanteissa korvauspäätöstä ei voida tehdä heti, jolloin maksat käynnin lääkäriasemalla ensin itse. Vahinkoilmoituksesi on kuitenkin jo lähtenyt Ifiin ja If on sinuun yhteydessä jatkokäsittelyä varten.

5. If Suorakorvaus koskee ainoastaan lääkärikäynnin kuluja, joten muista hakea reseptilääkkeistä vakuutuskorvaus itse Omilla sivuillasi.

Lisätietoa If Suorakorvauksesta.

 

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.