Hinnasto

Hinnasto

HINNASTO 1.1.2019

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy:n vastaanottokäyntien hinnat ovat ammatinharjoittajakohtaisia ja riippuvaisia vastaanottokäynnin pituudesta. Tämän lisäksi hinnan määräytymiseen vaikuttaa kunkin ammatinharjoittajan pätevyys ja erikoistumisen taso.

Jokainen Pikkujätissä toimiva ammatinharjoittaja määrittelee itse oman vastaanottokäyntinsä hinnan. Ohessa olevat erikoislääkäreiden arkipäivien vastaanottojen hinnat ovat alkaen hintoja, lauantain ja sunnuntain hinnat ovat suositushintoja.

Halutessasi tietää tarkemmin kunkin ammatinharjoittajan vastaanottokäynnin hinnan, ota ystävällisesti yhteyttä Pikkujätti Neuvontapalvelu ja ajanvaraus –puhelimeen.

Erikoislääkäreiden vastaanottohinnat arkisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 90,00 €
vastaanottokäynti 30 min alkaen 100,00 €

Vastaanottojen suositushinnat lauantaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 120,00 €

Vastaanottojen suositushinnat sunnuntaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 140,00 €

Poliklinikkamaksu on 19,50 €.

Veloitamme sairaanhoitajan käynneistä, laboratorionäytteistä ja muista toimenpiteistä erillisen hinnaston mukaan.
Halutessasi lisätietoja ole ystävällisesti yhteydessä Pikkujätti Neuvontapalvelu ja ajanvaraus –puhelimeen.

Kanta-palvelut
Yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat ovat velvollisia osallistumaan Kansallisen Terveysarkiston (Kanta-palvelut) kustannuksiin.  Kanta-palveluista laskutetaan Pikkujättiä ja näiden kulujen kattamiseksi joudutaan asiakkailta perimään lisämaksua lääkäreiden vastaanotoista ja toimenpiteistä 1,50 € /kerta. Maksu sisältää myös eReseptin käytöstä syntyviä kuluja.

PikkuTsätti
Online-lääkärikonsultaatio  on arkisin 39 € . Viikonloppuisin ja juhlapyhinä 49 € / lääkärikonsultaatio.

Palvelun kautta on mahdollista saada lapsen hoitoa varten resepti silloin, kun Tsättilääkäri toteaa reseptin määräämisen olevan hoidollisesti tarpeen etäpalvelussa esitettyjen tietojen perusteella, ilman varsinaista vastaanottokäyntiä. Reseptin määräämisesti peritään  erillinen reseptimaksu 20 €.

Maksuvälineet
Maksuvälineinä hyväksytään käteinen, pankkikortit, luottokortit, Pikkujätti-tili (Resurs Bank Ab) sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset.
Emme ota 200 € ja 500 € seteleitä vastaan.

Pikkujätti-tili
Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?
Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisellä hakemuksella tai toimipisteissämme asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.
Lue lisää tai hae rahoitusta täältä.

 

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.