Kerro meille mielipiteesi uusista kotisivuistamme. Autat meitä kehittämään kotisivujamme myös jatkossa.

(Arvomme 30.6. mennessä kaikkien palautetta antaneiden kesken 3 kpl Pikkujätin rantapyyhkeitä ja pienen ensiapupakkauksen (á 25 €/kpl).)

Hinnasto

Hinnasto

HINNASTO 1.1.2018

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy:n vastaanottokäyntien hinnat ovat ammatinharjoittajakohtaisia ja riippuvaisia vastaanottokäynnin pituudesta. Tämän lisäksi hinnan määräytymiseen vaikuttaa kunkin ammatinharjoittajan pätevyys ja erikoistumisen taso.

Jokainen Pikkujätissä toimiva ammatinharjoittaja määrittelee itse oman vastaanottokäyntinsä hinnan. Ohessa olevat erikoislääkäreiden arkipäivien vastaanottojen hinnat ovat alkaen hintoja, lauantain ja sunnuntain hinnat ovat suositushintoja.

Halutessasi tietää tarkemmin kunkin ammatinharjoittajan vastaanottokäynnin hinnan, ota ystävällisesti yhteyttä Pikkujätti Neuvontapalvelu ja ajanvaraus –puhelimeen.

Erikoislääkäreiden vastaanottohinnat arkisin:
vastaanottokäynti 10 min alkaen 50,00 €
vastaanottokäynti 20 min alkaen 70,00 €
vastaanottokäynti 30 min alkaen 80,00 €

Vastaanottojen suositushinnat lauantaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 105,00 €

Vastaanottojen suositushinnat sunnuntaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 130,00 €

Poliklinikkamaksu on 18,00 €.

Veloitamme sairaanhoitajan käynneistä, laboratorionäytteistä ja muista toimenpiteistä erillisen hinnaston mukaan.
Halutessasi lisätietoja ole ystävällisesti yhteydessä Pikkujätti Neuvontapalvelu ja ajanvaraus –puhelimeen.

Kanta-palvelut
Yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat ovat velvollisia osallistumaan Kansallisen Terveysarkiston (Kanta-palvelut) kustannuksiin.  Kanta-palveluista laskutetaan Pikkujättiä ja näiden kulujen kattamiseksi joudutaan asiakkailta perimään lisämaksua lääkäreiden vastaanotoista ja toimenpiteistä 0,95€ /kerta. Maksu sisältää myös eReseptin käytöstä syntyviä kuluja.

PikkuTsätti
Online-lääkärikonsultaatio  arkisin 29 € ja viikonloppuisin 39 € / lääkärikonsultaatio.

Palvelun kautta on mahdollista saada lapsen hoitoa varten resepti silloin, kun Tsättilääkäri toteaa reseptin määräämisen olevan hoidollisesti tarpeen etäpalvelussa esitettyjen tietojen perusteella, ilman varsinaista vastaanottokäyntiä. Reseptin määräämisesti tullaan perimään 2.10. 2017 alkaen erillinen reseptimaksu 10 €.

Maksuvälineet
Maksuvälineinä hyväksytään käteinen, pankkikortit, luottokortit, Pikkujätti-tili (Resurs Bank Ab) sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset.
Emme ota 200 € ja 500 € seteleitä vastaan.

 

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.