Hinnasto

Hinnasto

HINNASTO 1.1.2020

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy:n vastaanottokäyntien hinnat ovat ammatinharjoittajakohtaisia ja riippuvaisia vastaanottokäynnin pituudesta. Tämän lisäksi hinnan määräytymiseen vaikuttaa kunkin ammatinharjoittajan pätevyys ja erikoistumisen taso.

Jokainen Pikkujätissä toimiva ammatinharjoittaja määrittelee itse oman vastaanottokäyntinsä hinnan. Ohessa olevat erikoislääkäreiden arkipäivien vastaanottojen hinnat ovat alkaen hintoja, lauantain ja sunnuntain hinnat ovat suositushintoja.

Halutessasi tietää tarkemmin kunkin ammatinharjoittajan vastaanottokäynnin hinnan, ota ystävällisesti yhteyttä Pikkujätti Neuvontapalvelu ja ajanvaraus –puhelimeen.

Erikoislääkäreiden vastaanottohinnat arkisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 90,00 €
vastaanottokäynti 30 min alkaen 100,00 €

Vastaanottojen suositushinnat lauantaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 120,00 €

Vastaanottojen suositushinnat sunnuntaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 150,00 €

Poliklinikkamaksu on 19,90 €.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaidemme ja henkilökuntamme suojaamiseen sekä asemamme tilojen tehostettuun siivoamiseen infektiovastaanotoilla, tästä johtuen lisäämme 6€ tai 13 € euroa kattamaan suojatarvikkeiden, desinfioinnin ja erityisjärjestelyiden lisäkustannuksia, palvelun vaatimuksista riippuen.

Veloitamme sairaanhoitajan käynneistä, laboratorionäytteistä ja muista toimenpiteistä erillisen hinnaston mukaan.
Halutessasi lisätietoja ole ystävällisesti yhteydessä Pikkujätti neuvontapalvelu ja ajanvarausnumeroon.

Kanta-palvelut
Yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat ovat velvollisia osallistumaan Kansallisen Terveysarkiston (Kanta-palvelut) kustannuksiin.  Kanta-palveluista laskutetaan Pikkujättiä ja näiden kulujen kattamiseksi joudutaan asiakkailta perimään lisämaksua lääkäreiden vastaanotoista ja toimenpiteistä 1,95 € /kerta. Maksu sisältää myös eReseptin käytöstä syntyviä kuluja.

PikkuTsätti
PikkuTsätissä voit keskustella ilman ajanvarausta lastenlääkärin kanssa kaikista lapsen terveyteen ja sairauteen liittyvistä asioista älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

  • Arkisin 69,00 € /yhteydenotto
  • Viikonloppuisin ja arkipyhinä 89,00 € / yhteydenotto.

Maksu sisältää palvelumaksun, KanTa-maksun sekä mahdolliset reseptit. PikkuTsätistä on mahdollista saada Kela-korvausta. Veloitus korttimaksuna.

Puhelinvastaanotto
Puhelinvastaantto on maksullinen, ajanvarauksellinen etävastaanotto puhelimitse, jossa lääkäri soittaa sinulle sovittuna ajankohtana.

  • Arkisin 96,90 € / 20min ja
  • Viikonloppuisin sekä arkipyhinä 131,90 € / 20min.

Maksu sisältää palvelumaksun, KanTa-maksun sekä mahdolliset reseptit. Puhelinvastaanotosta on mahdollista saada Kela-korvausta.

Pidemmät puhelinvastaanotot määräytyvät lääkärikohtaisesti mm. erikoisalan ja vastaanoton pituuden mukaan.

Nettiajanvarauksen kautta varatut ajat veloitetaan korttimaksuna.
Asemilta tai ajanvarauspalvelun kautta varatuista ajoista lähetämme laskun lapsen nimellä kotiosoitteeseen.

Maksuvälineet

Maksuvälineinä hyväksytään käteinen, pankkikortit, luottokortit, Pikkujätti-tili (Resurs Bank Ab) sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset. (Pikkujätti Tampereella ei ole käytössä käteisrahamaksutapaa).
Emme ota 200 € ja 500 € seteleitä vastaan.

Pikkujätti-tili
Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?
Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisellä hakemuksella tai toimipisteissämme asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.
Lue lisää tai hae rahoitusta täältä.

If Suorakorvaus
Maksuton If Suorakorvaus -palvelu on käytössäsi kaikissa Pikkujätin yksiköissä. If Suorakorvauksen avulla käynti lääkärissä sujuu entistä vaivattomammin, sillä teemme vahinkoilmoituksen puolestasi. Sinä maksat lääkäriaseman kassalla useimmiten pelkän omavastuun, ja If maksaa korvauksen suoraan lääkäriasemalle. (Suorakorvaus ei ole käytössä vielä PikkuTsätissä)

Palvelun käyttö edellyttää, että asiakkaalla on käytössä Ifin sairauskuluvakuutus.

Näin If Suorakorvaus toimii:

1. Kerro kassalla, että sinulla on Ifin sairausvakuutus ja anna kassalle lupa hakea suorakorvaus puolestasi.

2. Teemme lääkäriasemalla vahinkoilmoituksen puolestasi eikä sinun tarvitse ilmoittaa lääkärikäynnistä itse.

3. Pääsääntöisesti korvauspäätös voidaan tehdä heti ja sinulta veloitetaan lääkäriasemalla ainoastaan omavastuu. Omavastuun määrä riippuu vakuutuksestasi. Saat korvauspäätöksen Omille sivuillesi.

4. Tietyissä tilanteissa korvauspäätöstä ei voida tehdä heti, jolloin maksat käynnin lääkäriasemalla ensin itse. Vahinkoilmoituksesi on kuitenkin jo lähtenyt Ifiin ja If on sinuun yhteydessä jatkokäsittelyä varten.

5. If Suorakorvaus koskee ainoastaan lääkärikäynnin kuluja, joten muista hakea reseptilääkkeistä vakuutuskorvaus itse Omilla sivuillasi.

Lisätietoa If Suorakorvauksesta.

 

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.