Hinnasto

Hinnasto

HINNASTO 1.1.2021

Vastaanottokäynnin hinnan määrittää kukin asiantuntija itsenäisestiHinnan määräytymiseen vaikuttavat muun muassa asiantuntijan pätevyys ja erikoistumisen tasoLääkärin määrittelemän palkkion perusteena käytetään yleensä keskimääräistä aikaa, joka häneltä kuluu asiakkaan hoitamiseen vastaanotolla sekä jälkitöissä. Jälkitöitä ovat esimerkiksi potilaskertomuksen kirjoittaminen ja tutkimustulosten läpikäynti.

Vastaanottoon liittyvistä lausunnoistalaboratorio- ja röntgentutkimuksista, toimenpiteistä, mahdollisista rokotteista sekä lääkkeistä ja tarvikkeista veloitetaan erikseen.

Jos haluat tietää tarkemmin hinnoistamme, ota ystävällisesti yhteyttä Pikkujätti neuvontapalveluun 010 380 8000.

Erikoislääkäreiden vastaanottohinnat alkaen:

Vastaanottohinnat arkisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 95,00 €
vastaanottokäynti 30 min alkaen 105,00 €

Vastaanottojen suositushinnat lauantaisin:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 130,00 €

Vastaanottojen suositushinnat sunnuntaisin ja arkipyhinä:
vastaanottokäynti 20 min alkaen 160,00 €

Poliklinikkamaksu 20,90 €

Kantamaksu 2,00 €/kerta.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaidemme ja henkilökuntamme suojaamiseen sekä asemamme tilojen tehostettuun siivoamiseen infektiovastaanotoilla, tästä johtuen lisäämme 6,5 € tai 14 € kattamaan suojatarvikkeiden, desinfioinnin ja erityisjärjestelyiden lisäkustannuksia, palvelun vaatimuksista riippuen.

Erikoislääkäreiden etäpalveluiden hinnat:

Kelakorvaus erikoislääkärin etäpalvelusta 12,00 € ja erikoistuvan etäpalvelusta on 8,00 €.

Puhelinvastaanoton suositushinnat:

  • arkisin 15-20 min 85,00 €
  • viikonloppuisin ja arkipyhinä 120,00 €.
Hintaan lisätään Kantamaksu 2,00 € ja poliklinikkamaksu 10,45 €. Pidemmät puhelinvastaanotot määräytyvät lääkärikohtaisesti mm. erikoisalan ja vastaanoton pituuden mukaan.

 

PikkuTsätti:

  • arkisin 69,00 € / yhteydenotto
  • viikonloppuisin ja arkipyhinä 89,00 € / yhteydenotto.

Ei muita maksuja.

Muut palvelut:

Veloitamme sairaanhoitajan käynneistä, laboratorionäytteistä ja muista toimenpiteistä erillisen hinnaston mukaan.  Muun kuin Aavan tai Pikkujätin lääkärin lähetteellä laboratorioon tulevilta veloitetaan näytteiden lisäksi näytteenottomaksu 35,00 €.

Kanta-palvelut:

Yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat ovat velvollisia osallistumaan Kansallisen Terveysarkiston (Kanta-palvelut) kustannuksiin.  Kanta-palveluista laskutetaan Pikkujättiä ja näiden kulujen kattamiseksi joudutaan asiakkailta perimään lisämaksua lääkäreiden vastaanotoista ja toimenpiteistä 2,00 € /kerta. Maksu sisältää myös eReseptin käytöstä syntyviä kuluja.

Varatun ajan peruminen:

Mahdolliset muutokset  vähintään 12 tuntia ennen varattua aikaa joko ajanvarauksen vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta, tai soittamalla numeroon 010 380 8000. Aikaa ei voi perua sähköpostitse.

 

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.