Distansmottagningar

Distansmottagningar

Pikkujättis distansmottagning är ett enkelt sätt att få träffa en barnläkare. Du sparar tid och energi och får snabbt den hjälp du behöver för ditt barn utan att behöva besöka läkarstationen.

Via distansläkarchatten PikkuTsätti kan du diskutera med en barnläkare på nätet. En barnläkare gör en bedömning av vårdbehovet och hänvisar vid behov barnet till mottagning eller ger anvisningar för vård i hemmet. Du kan enkelt skicka bilder, korta videoinspelningar och andra dokument i tjänsten. Läs mer om PikkuTsätti-tjänsten här.

På distansmottagningen per telefon kan vi ta ställning till barns hälso- och sjukdomsproblem samt ge specialistråd för att lösa problem och bekymmer. Läs mer om telefonmottagningstjänsten här.

På videomottagningen behandlar våra erfarna experter besvär och symtom som inte kräver en fysisk undersökning. På videomottagningen kan vi kartlägga olika symtom och bekymmer, ge råd och följa upp sjukdomar. Typiska bekymmer är problem som rör allergier, tillväxt, utveckling eller beteende.