Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja

Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja

Tule mukaan tiimiimme Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Itäkeskukseen

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuoliset työtehtävät iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme sekä erinomaisen sijainnin metron varrella, kauppakeskus Itiksessä. Mikäli kuitenkin liikut mieluummin omalla autolla, on meillä tarjota sinulle ilmainen pysäköinti. Työsuhteen mukana tulee muitakin kivoja etuja, kuten edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa.

Työpäiviisi sisältyy muun muassa rokottamista, allergiatutkimusta ja -hoitoa, lääkäreiden avustamista sekä muita sairaanhoitajan/terveydenhoitajan päivittäisiin töihin liittyviä erilaisia tehtäviä ja potilastoimistossa työskentelyä. Itäkeskuksen Pikkujätissä on myös sairaala, minkä vuoksi kokemus leikkaustiimissä toimimisesta katsotaan eduksi.

Hyvä organisointikyky, reipas työote ja kyky työskennellä niin yksin kuin tiimissäkin auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Välillä on kiirettä, mutta kyky säilyttää ammattimainen, lapset ja perheet yksilöllisesti kohtaava työskentelytyyli on silloin erityisen tärkeää. Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen kaksivuorotyö, jossa työskennellään myös viikonloppuisin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyys, voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset sekä henkilön tulee ennen valintaa esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Edellytämme suomen kielen ja mielellään myös englannin ja/tai ruotsin kielen osaamista. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä joulukuun aikana.

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa!

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 2.12.2021 mennessä tästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa nopeastikin uuden tiimiläisen osuessa kohdalle. Jos jokin jäi mietityttämään, soittele arkisin klo 10-16 välillä Päiville puh. 0438244571 tai laita sähköpostia paivi.honkanen@pikkujatti.fi

Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia – Olethan sinäkin? Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!