Sairaanhoitaja, Pikkujätti Ratina

Sairaanhoitaja, Pikkujätti Ratina

Etsimme Sinua
SAIRAANHOITAJA
Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Tampereelle
Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia – Olethan sinäkin? Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!
Sairaanhoitajan työ sisältää allergiatutkimuksia ja hoitoa, rokottamista, lääkäreiden avustamista sekä muita sairaanhoitajan päivittäisiin töihin liittyviä erilaisia tehtäviä ja potilastoimistossa työskentelyä.

Työssä onnistumisessa sinua auttaa

• kyky säilyttää ammattimainen, niin lapset kuin aikuisetkin huomioonottava työskentelytyyli myös kiireen ja paineen alla
• aito kiinnostus ja innostus työskennellä erilaisten asiakkaiden sekä ammatinharjoittajien kanssa aseman erilaisten toimintojen parissa
• kokemus lasten allergiatutkimuksista ja siedätyshoidoista
• asiakaspalveluhenkisyys ja joustavuus
• hyvät vuorovaikutustaidot
• reipas työote sekä kyky niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyyn
• kiinnostus oman työn kehittämiseen

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen kaksivuorotyö, jossa työskennellään myös viikonloppuisin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla sairaanhoitajan pätevyys, voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset sekä henkilön tulee ennen valintaa esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Edellytämme suomen kielen ja mielellään myös englannin kielen sujuvaa osaamista. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.
Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 19.10.2021 mennessä tästä linkistä. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Ellamari Pantsar kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Hänet tavoitat parhaiten 7.10. klo 12-13 ja 11.10. klo 13-14 puhelimitse 050-5719037 tai sähköpostitse ellamari.pantsar@pikkujatti.fi.