NEUVONTAPALVELU JA AJANVARAUS

NEUVONTAPALVELU JA AJANVARAUS

Internetajanvaraus

HUOM!
On tärkeää, että luet erityisjärjestelyistämme ennen ajan varaamista lapsellesi TÄSTÄ.

Pikkujätin neuvontapalvelu ja ajanvarauksesta voi varata aikoja kaikkiin Pikkujättien toimipisteisiin. Ajanvarauksessa pyrimme neuvomaan ja ohjaamaan asiakkaan juuri oikealle lääkärille niin, että lapsenne saa heti parasta mahdollista tarvitsemaansa hoitoa.

Pikkujätin neuvontapalvelu ja ajanvarauksen koko henkilökunta koostuu asiakaspalvelutaitoisista hoitoalan ammattilaisista.

Internetajanvaraus toimii potilaan nimi- ja henkilötunnustiedoilla. Uutena asiakkaana järjestelmä pyytää rekisteröitymään. Rekisteröitymisen jälkeen ajanvarauksen tekeminen internetissä on mahdollista, vaikka aiempia käyntejä Pikkujätissä ei ole. Vastaanottoaikojen haku tehdään vastaanottaja- tai toimipistekohtaisesti.

Mikäli haluamallesi lääkärille ei löydy vapaita aikoja, ota yhteys Pikkujätin neuvontapalvelu ja ajanvarausnumeroon  puh. 010 380 8000.

Lääkäreillä/terapeuteilla on oikeus periä peruuttamattomasta tai siirretystä vastaanottoajasta maksu.
Ajanvarauksen peruuttaminen tai siirto tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen varattua aikaa joko sähköpostiin tulevan internetajanvarausvahvistuksen peruutuslinkin tai puhelinpalvelun kautta.

Ajanvarauksen peruuttaminen  tai siirto alle 2 tuntia ennen varattua vastaanottoaikaa on tehtävä aina puhelimitse numeroon  010 380 8000.  (Puhelun hinta on lankapuhelimesta  0,08 €/min+paikallisverkkomaksu ja matkapuhelimesta 0,08 € /min + matkapuhelumaksu.
Mikäli  ajanvaraus peruutetaan tai siirretään  alle 2 tuntia ennen vastaanottoaikaa, lääkärilla/terapeutilla on oikeus periä vastaanottoajasta maksu. Toimistomaksua ei peritä.
Vastaanottoajan peruutuksia  tai siirtoja ei oteta vastaan sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Palvelunlaadun kehittämiseksi nauhoitamme neuvontapalvelu ja ajanvarauspuhelut. Nauhoitteita käytetään ainoastaan ajanvaraukseen osallistuvien henkilöiden koulutuksessa sekä tarvittaessa ajanvarauksen todentamisessa.

INTERNETAJANVARAUKSEN ONGELMATILANTEISSA OTA YHTEYS PIKKUJÄTIN NEUVONTAPALVELU JA AJANVARAUKSEN NUMEROON  010 380 8000.

”Meille on kiva tulla- silloinkin, kun on paha olla”.